Vad är Tea Party Patriots?

December 9

Tea Party Patriots är medlemmar i ett politiskt parti knuten till Tea Party rörelsen i USA, en politisk ideologi i allmänhet i linje med konservatism. Början i början av 2009, Tea Party Patriots arbetade på en lokal och nationell nivå för att skapa gräsrotsrörelser som involverar protester och politisk aktivism i ett försök att få uppmärksamhet till sina kärnvärden. Många av medlemmarna i organisationen är traditionellt förknippas med högerpolitiken, men vissa delar av fordran gruppen att vara centerpartist i sina ställningar.

Enligt Tea Party Patriots, är uppdraget för gruppen att organisera medborgarna i USA att bli mer politiskt aktiv. Den viktigaste politiska fokus ligger med det övergripande Tea Party-rörelsens betoning på finanspolitiskt ansvar, främja fri marknadskapitalism och begränsa statens roll i livet för amerikanerna. Mycket av de offentliga uttalanden som gjorts av personer som tillhör de Tea Party Patriots är fokuserade på vapenrätter, påståenden om överbeskattning och övergripande mot regeringen retorik, särskilt mot det demokratiska partiet.

Protester och politiska sammankomster är en av de primära tyngdpunkterna Teapartiaffischerna patrioterna. Förutom standard rallyn vidtas som de flesta politiska grupper, har det funnits många uppmärksammade handlingar orkestrerade av organisationen. Den 12 september 2009 var partiet en co-sponsor av en protest på Freedom Plaza i USA huvudstaden kallas 9/12 mars på Washington. Det var också vanligare att mobilisera medlemmar att delta stadshusmöten för Senators och Congresspersons 2009 i protest mot sjukvårdsreformen i USA.

Enligt organisationen själv, det finns över 1000 lokala kapitel placerade runt om i landet. Medan många av dessa är gräsrotsrörelser, kritiker pekar på finansiering och organisatoriska faktorer som skapats av nationella stiftelser. I synnerhet är det Tea Party Patriots associeras till en viss nivå med den konservativa ideell Freedomworks, ledd av förre republikanske House majoritetsledare Dick Armey. Under 2009 bevis som samlats in från Rolling Stone magazine identifierade memos från ideell ges till dem iscensättandet antisjukvårds rallyn, trots avslag från festen.

Ursprunget till namnet för Tea Party rörelsen kommer från den amerikanska revolutionen. År 1773, nybyggare i Boston, Massachusetts, protesterade mot brittisk skatt på te genom ombordstigning fartyg i hamnen och kasta te överbord. Det var en av de ikoniska händelser som föregick starten av fullskalig konflikt, vilket fick generationer av demonstranter för att anspela på begreppet uppror. Eftersom Tea Party Patriots är starkt emot ytterligare beskattning i USA, gruppen valde att referera till motståndshandling.

  • The Tea Party protester beskattning, som kolonister gjorde när de dumpade brittiskt te.
  • The Tea Party moniker härstammar från den amerikanska revolutionen.
  • Rätten att äga vapen är viktigt för Tea Party Patriots.