Bortsett från Terapi och Mediciner, vad annat kommer att befria Major Depression?

May 2

Den gyllene standarden för behandling av egentlig depression är en kombination av anti-depressiva läkemedel och terapi. Under 2006 skådespelaren Tom Cruise, retade en hängiven scientolog människor som antar denna behandling genom att föreslå Brooke Shields kunde ha erövrat stora förlossningsdepression genom att ta promenader och äta en hälsosam kost. Enligt de flesta medicinska experter, Shields klart skulle inte ha erövrat sin depression genom att anta Cruise strategi. Men Cruise, var, överraskande, inte helt off i sin analys.

I vilken mån människor upplever depression kan få hjälp av förändringar i kost, genom mängden motion, och genom att driva en mängd aktiviteter. Personer med depression kan också få hjälp genom att omge sig med positiva och stödjande människor, och genom att anta en positiv inställning till sin sjukdom. En depressiv person med en positiv inställning låter nästan oxymoronic. Men förväntningarna på vad man förväntar sig att få ut av behandlingen, och hur man hälsningar depression i sig kan påverka, ibland kraftigt, i vilken grad behandling kommer att lyckas.

För det första är kost ersättning för dem som lider av depression. Vissa livsmedel tenderar att vara "gladare" livsmedel, medan andra bidrar till depression. Till exempel socker har visat sig orsaka större depression. Kolhydrater från vita mjöl och stärkelse också kan öka depression eftersom de är högre i socker. Personer med depression lider ofta av viktökning, delvis på grund av sina mediciner. Ytterligare viktökning genom att äta ett dåligt konstruerade kost och att få lite fysisk aktivitet kan leda till att sänka självkänsla och därmed större depression.

Livsmedel som innehåller mycket omega-3-fettsyror tenderar att ha utmärkta humörbalanserande egenskaper. Många människor med depression och bipolär sjukdom också komplettera sin kost med antingen fiskolja eller linfröolja, som finns i kapslar. Äta fetare fisk, nötter, spenat och livsmedel tillagas med rapsolja kan bidra dessa essentiella syror i kroppen och låta kost för att hjälpa naturligt förbättra humöret.

Att få regelbunden motion är också nyckeln för dem med depression. Konditionsträning gör att man kan hålla vikten av, och ger ett viktigt uppsving i endorfiner, kemikalier som tydligt påverkar humöret. Meditativa övningar som Tai Chi och Yoga kan också ge inre lugn och inre frid, tämja självkritik. En kombination av konditionsträning och yoga kan vara ett bra sätt att öka kroppens reaktion på att bekämpa depression.

Personer med depression ofta inte vill gå ut eller delta i normala aktiviteter. Men vistas inblandad i livet, när det är möjligt, kan också hjälpa en kamp depression. Alternativt, om deltagandet i arbetskraften verkar alltför utmanande, försöka ta en klass, eller delta i en sport eller en hobby som är roligt, så att man fortfarande se människor.

Skratt verkligen hjälper, och det hjälper att ha positiva vänner som kan skämta med dig, även om att vara deprimerad. Fast det är inte alltid möjligt att undvika människor som verkar göra en person mest deprimerad, ökad kontakt med människor som är stödjande och vem muntra upp dig kan hjälpa höja humöret.

Många tycker också lindring genom journalföring när de är deprimerade. Alternativt, vissa människor hålla en tacksamhet journal. De skriver bara ner, när andan faller dem, något som gör dem glada eller tacksamma för sina liv. Ett barns skratt, vårblommor, lukten av ceder, eller ett par sköna strumpor är alla bra foder för en tacksamhet journal. Alla kommer att påminna en om att det fortfarande finns tröstar eller bra saker i livet som kan avnjutas, speciellt när världen tycks vara omöjligt mörk och svår att leva i.

Personer med depression kan använda alkohol eller droger för att lindra sina känslor av förtvivlan. Detta tenderar att förvärra en depression, och är särskilt farligt när det kombineras med läkemedel mot depression. Undvika alkohol och droger är en oerhört hjälpsamma steg i kampen mot depression.

Det kan också bidra till att fortsätta läsa om din sjukdom, eller att tillhöra en lokal eller Internet stödgrupp. Gruppterapi kan hjälpa en att inse hur vanligt depression är, och att man inte är ensam i denna kamp. Läsa om andras kamp med depression kan också visa sig vara inspirerande för vissa.

Om inget av dessa förslag kommer att bota depression, kan de verkligen hjälpa depression Lessen. Tillsammans tillsammans med terapi och medicinering, kan de visa sig vara mer effektivt än att göra terapi och medicinering ensam.

 • Det är viktigt att få tillräckligt med sömn och äta en näringsrik kost för att avvärja trötthet och depression.
 • Walking ökar humör och hjälper till att bekämpa depression symtom.
 • Skratt hjälper lindra symptomen vid depression.
 • Umgås med stödjande vänner kan lindra depression symtom.
 • Att skriva om saker som gör en lycklig kan lindra depression symtom.
 • Vissa människor med depression komplettera sin kost med linfröolja.
 • Personer som lider av depression kan hitta behandling från en rad olika källor.
 • Yoga kan hjälpa till med depression.
 • I allmänhet betraktas som en av de mest hälsosamma typer av matolja, är rapsolja med hög enkelomättade fetter.
 • Personer med depression är oftast inte intresserade av att engagera sig i sociala aktiviteter.
 • Äta spenat kan hjälpa till med depression.
 • Folk som är mottagliga för depression kan dra nytta av en daglig, en timmes promenad utomhus.
 • Vissa människor som drabbats av depression kan ha nytta av att gå en bokklubb, matlagningskurs, eller annan grupp social aktivitet.
 • Löpning kan öka sin sinnesstämning.
 • Anti-depressiva läkemedel kan användas för behandling av egentlig depression.
 • Journalföring kan erbjuda lättnad när deprimerad.