Gör Dags för sunda matvanor i din Diabetic Måltidsplanering

May 1

Hälsosam kost innebär tid för att planera, handla, laga mat, och hålla dig motiverad. När du har åtagit sig att friska äta den tid som spenderas på detta åtagande blir per definition viktigt. När en verksamhet accepteras som en viktig del av ditt schema påfrestningar av känsla som tid går till spillo tas bort, och du kan ge dig själv tillåtelse att faktiskt njuta av tiden.

På 1970-talet, eftersom potentialen för ny teknik för att förbättra arbetstagarnas produktivitet höll på att bli verklighet, spekulerade samhällsvetare att människor i det 21-talet skulle utmanas med hur man spenderar ett överflöd av fritid.

Saker och ting har inte precis blivit så. Ironiskt nog har de åren sedan dess sett utseendet på närbutiker, snabbmatsrestauranger, bankomater, och alla typer av teknik och tjänster marknadsförs för att spara tid (av någon anledning mobil hund grooming kommer att tänka).

Eftersom tiden är begränsad till 24 timmar varje dag du väljer hur du spenderar den tid du har. Det kan verka som det inte finns alternativ inblandade, men hur du spenderar tid representerar hur du prioriterar tid. Prioriteringar innebär alltid val, och göra ett åtagande att din framtida hälsa kan innefatta omprioriteringar hur du spendera lite av din tid.

Sunda matvanor kan vara speciell tid för familjen eller ett äventyr. Du behöver inte vara en kock för att lära sig att älska matlagning.

Undrar var du hittar tiden? Få ut din pad och penna. Det är alltid avslöja att skriva ned där alla att tiden går, och ännu mer intressant att se vad som kunde "justeras" utan att missa något. När man tänker på vikten av en hälsosam livsstil för dig själv och din familj kommer det inte att bli svårt att hitta ett par minuter för att förbättra dina matvanor.