Vad är en Hopper Window?

February 16

En tratt fönster är en enda stil fönster som liknar en båge fönster i det att de båda är ledade för att öppna, snarare än bild öppen. Den är försedd med gångjärn på botten och öppnar inåt från toppen. Även dessa fönster kan komma i en mängd olika storlekar, de är en vanlig stil som används i små utrymmen och öppningar, såsom källare och badrum.

Vad gör tratten fönstret mångsidig för små utrymmen är det faktum att de öppnar helt. Ett mindre fönster upptar en begränsad mängd utrymme redan och de som glida öppna endast tillåta halva ytan av fönstret som skall användas för ventilation. Ett magasin fönster, eftersom hela fönstret öppnas från toppen, medger ventilation genom hela ytarean av fönstret. Det är därför vanligt förekommande i källare och i badrum där det finns ett fönster i duschen eller badkaret området. Även mindre vanliga, är de ibland används ovan andra, större stil fönster.

Tratten Fönstret har en gångjärnsförsedd botten och en låsmekanism på toppen. Det finns en liten, spak stil handtag som används för att öppna och stänga fönstret som också passar in i låsmekanismen för säkerhet. Beroende på storleken på fönstret, säkerhetsfunktioner är viktigt på grund av det faktum att fönstret är ofta vid eller nära marknivån, vilket gör dem lätt tillgängliga för inkräktare.

Ersättnings hopper windows är lätt tillgängliga från både återförsäljare och byggvaruhus. Fönstret anses vara mycket energieffektiv och ger maximal funktion jämfört med andra modeller avsedda för små öppningar. En av dess nackdelar är begränsad sekretess. Solskydd såsom persienner eller gardiner gör den normala driften av en tratt fönster besvärlig, om inte omöjligt. Alternativ till markiser för en denna stil är sekretess filmer och toning.

Tratten fönstret rymmer ett helt fönster skärmen eftersom fönstret öppnas inåt, bort från skärmen. Bågar inkluderar trä och vinyl, vilket gör dem både dekorativ och praktisk för de flesta alla installationer.

  • Källare kan funktionen hopper windows.