Vad Är Cinnamon Smör?

February 18

Kanel är en krydda som har använts och spåras tillbaka till antiken. Kanel smör är en spread som innehåller kanel till för smaken och näringsmässiga fördelar. Det är allmänt fungerat som en spridning ensam på toasts, muffins eller bullar av något slag. Många tillfälliga dining kedjor har anpassat ett gammalt recept från den historiska amerikanska västerländska tidsperiod, då kanel smör var allmänt används i många rätter. Detta smaksatt smör kan läggas till recept som cookies, kakmix, och alla andra måltid som kräver smör och skulle öka med smak av kanel.

Vanligtvis görs med smör, kanel, strösocker och farinsocker, kan kanel smör läggas till någon sida skålen för att väcka upp smaken eller kan helt enkelt spridas på ett kex att njuta. Denna typ av söta smaksatt smör ofta används ovanpå pannkakor och våfflor att lägga till en krydda till frukost måltider och sockra upp i gommen. Kanel öknar kan också göras med kanel smör, vilket i kombination ge en extra smak till bakverk som chocolate chip cookies eller äppelpaj.

Matlagning med kanel kan tona ner klarhet i en skål samt öka smak av befintliga kryddor. Många kockar använder kanel smör vid bakning kött att tona ner den rikedom och lägga kontinuitet till smaken. Vid tillagning med kanel smör på spisen är det viktigt att komma ihåg att smöret har en låg temperatur förbränningshastighet, vilket betyder att det inte tar smör länge för att bränna. Cooking vid en låg temperatur som är bäst när man använder någon typ av smör.

Hälsovinster kan uppnås från inklusive kanel i sin kost, och det är ett positivt som är universell med användning av kanel oavsett skålen. Kanel har kopplats till att sänka blodtryck och LDL-kolesterol - det onda kolesterolet - tillsammans med att reglera blodsockret. Kryddan är en utmärkt källa till mangan, kalcium, järn och fibrer. När matlagning, bakning, eller lägga kanel till någon maträtt, lite räcker långt. Stänka eller grusa kanel i receptet fungerar underverk.

När du gör bakverk, kan kanel smör tillsättas i stället för vanligt smör, men det är viktigt att minska mängden socker som receptet kräver när du lägger till det. Många bakade varor kan förbättras genom att använda den här alternativ till vanligt smör, såsom de flesta kakrecept, kakor, pajer eller andra desserter.

  • Kanel smör kan läggas till äppelpaj och andra bakade fruktdesserter.
  • Kanelstänger.