Inlämning Skillnader du bör veta innan du ansöker om internationell Grant Funding

March 3

Gör din hemläxa innan du närmar en internationell bidrag finansiär för support. Att vara förberedd är nyckeln till en framgångsrik fundraising. Några av de viktigaste stegen för att ta i förväg:

 1. Ta reda finansiären föredragna språk innan du börjar skriva.

  En spansk finansiär kanske föredrar att se program på engelska i stället för spanska, till exempel.

  Om önskat språk inte är engelska, kanske du vill överväga att använda en lingvistisk avdelning efter att du har skrivit brevet förhöras eller bidragsansökan på engelska. Det snabbaste sättet att hitta ett översätta tjänsten är att göra en allmän sökning på Internet.

  Skriv bara in "spanska översättare" eller vad språk du behöver. Denna typ av sökning hittar översättare för alla språk. Att be om referenser från översättarna du hittar är alltid en bra idé; det sättet får du en uppfattning om deras arbete.

 2. Följ den rekommenderade metoden för första förslag, som bör preciseras i stiftelsen sammanfattningen du hittar under din forskning.

  Om du inte är riktad på annat, bör din första kontakt vara en välskriven brev undersökningskommitté.

  Tänk på att stavningen är en av de justeringar som du måste göra när man närmar Europa- och Kanada-baserade finansieringskällor. Program kan bli program, organisation kan bli organisation, och center kan bli centrum, bara för att nämna några av de vanligaste stavning quirks.