Rostat kaffe

May 16

För kaffedrickare, få den där morgonen kopp java är det perfekta sättet att börja dagen. Vi alla gillar vårt kaffe på ett visst sätt, oavsett om det är med grädde och socker eller bara svart. Det finns många sätt att njuta kaffe, och varje kaffedrickare har sina specifika preferenser när det kommer att smaka.

En av de största faktorerna som bestämmer kaffesmak är steken. Rostat kaffe har gått igenom rostningsprocessen, varefter den är redo att bli marken och bryggt, sedan för att njutas av den som dricker. Kaffe som är korrekt rostas kan bryggas i läckra, högkvalitativa kaffe.

De flesta människor har en typ av kaffe grillat att de tenderar att föredra. Allt kaffe börjar som gröna bönor-kaffe som ännu inte har rostat och kan inte bryggt i en drickbar dryck än. Den typ av grillat att kaffet blir beror på hur varmt bönorna får. När bönorna når 385 grader, de är kanel rostade. Detta är den lättaste möjliga steken som kan bryggas till en drickbar dryck. Efter detta kan temperaturen höjas för att uppnå andra stekar, som New England, amerikanska, Full City, italienska och andra. Nivåer av stekintervall från ljus till dubbel steken.

Du kan få en uppfattning om kaffe grillat genom att titta på färgerna. Lätt rostat kaffe verkar vara bruna eller ljusbrunt, och mörkare stekar vänder nästan svart i färgen. De mörkare bönor kommer också verkar vara fetare. Kaffe med en mörkare grillat smakar bittrare men kommer att ha en lägre surhetsgrad än lättare stekar.

Även om du kan hitta olika kaffebönor stekar tillgängliga i handeln, har du också möjlighet att rosta bönor hemma. Detta är ett sätt att säkerställa att du brygger de färskaste kopp kaffe möjligt. Gröna kaffebönor har en ganska lång hållbarhet, där rostade bönor inte och kan härsknar med tiden. Du kan använda spishäll Kafferost för denna uppgift, eller utforska andra möjliga rostmetoder. Dessa inkluderar rosterier som har olika kapacitet och funktioner bean tillgängliga. Vid stekning bönor, uppmärksamma lukten, färg och temperatur av bönorna för att se till att de visar sig precis lagom.

Varje typ av kaffe steken har sina egna unika egenskaper. Du kan hitta olika kaffe stekar i butiken, eller så kan du välja att steka gröna bönor själv hemma.