Rengöring Dekorativa Kuddar

November 6

Kuddar dekorativa, medan vackra att titta på, kan ofta presentera en husägare med några ganska unika rengöringssituationer. Efter allt, du kan inte bara kasta dem i tvättmaskinen som du skulle andra typer av örngott. Rengöring dekorativa kuddar är möjligt men, så länge du är villig att ta några extra steg, eller villig att göra lite extra arbete. Helt enkelt följa dessa rekommendationer, och du kommer snart att ha en del vackert ren, attraktiva och användbara igen.

När du läser dessa riktlinjer, tänk på ett enkelt faktum. De är inriktade på att du har tagit bort kudden från dekorativa örngott. Om du inte kan göra det, är det inte en stor fråga, men kommer att kräva lite mer omsorg från din sida.

  • Om möjligt är handtvätt. Den bästa möjliga sättet att få dekorativa kuddar rent faktiskt handen tvätta dem. Innan dränka tyget i något vatten, alltid försöka att göra lite plats rengöring först. När du tvättar dessa örngott för hand, se till att du använder den mildtvål möjligt, och att du är försiktig med de ärenden själva. Ofta är dessa typer av ärenden är extremt känslig, och har delikat arbete på dem som kan lossna eller skadas om du inte är försiktig.
  • Tvätta med fintvätt. Om du inte kan tvätta objekten för hand, sedan tvätta dem som du gör med andra känsliga objekt. Placera dem i en delikat påse (som en masktvättpåsar), och använda skontvätt. Dessutom, se till att du använder den skonsammaste tvättmedel, och att du kontrollerar objekten noga efter att ha tvättat dem.
  • Lufttorka bara. Det är möjligt att torka dessa objekt i torken. Men se till att du använder den lägsta möjliga inställning (t.ex. fluff, eller lufttorka) och kontrollera kuddar regelbundet. Låt inte de dekorativa örngott överhettas och skadas. När du har torkat dem, ta bort ärenden från torken och fluffa upp dem, och tvinga dem tillbaka till sin ursprungliga form. Detta är särskilt viktigt om du inte kunde ta bort kuddar från fallen.
  • Ta dem till en professionell. Även om det är dyrare, är den mest praktiska lösningen för rengöring dekorativa kuddar att ta dem till en professionell. Ofta är dessa kuddar kommer inte att kräva mycket rengöring, och kommer bara behöva rengöras en gång varannan månad. Genom att ha en professionell rengöra dem för dig, är du säker på att ha dem rena och oskadade.