Tangentbord och mus Alternativ för PC Gamers

June 25

Många ace spelare svär vid spel tangentbord och mus / trackball combo. Du kanske undrar vad som skulle kunna göras för att dessa två ärevördiga inmatningsenheter som skulle göra dem så attraktiva för spelare.

På tangentbordet sidan, Logitech G19 Gaming Keyboard (som säljs för $ 200) har fyra funktioner som hjälper illustrera attraktion av en gaming tangentbord:

  • Anpassnings bakgrundsbelysning: Många spelare föredrar ett mörkt rum medan du spelar, och du kan välja färg och arrangemang av bakgrundsupplysta tangenter för att göra dem lätta att upptäcka.
  • 12 programmerbara knappar: Du kan konfigurera upp till 3 makron (kom ihåg, makron är strängar av tangentbordskommandon, inte bara en enda kommando) för var och en av dessa programmerbara knappar. Varje spel du spelar kan ha sina egna 36 anpassade nycklar!
  • Windows-tangenter inaktiverar: Ända dog eftersom du tryckte på Windows-tangenten på tangentbordet av en slump och hittade själv stirrar på startskärmen? Inte med G19, vilket gör att du kan inaktivera Windows-tangenter medan du spelar.
  • LCD-panel: Och kronan på verket? Detta tangentbord har en egen inbyggd LCD-panel som är stöds av många PC-spel, så att du kan visa allt från förfluten tid du lagt ner spela till antalet fiender och flaggor du har fångat. Sött faktiskt!

Förutom den trådlösa anslutningen, Logitech G700 Wireless Gaming Mouse (som säljs för $ 100) skiljer sig från en vanlig PC-mus i tre viktiga sätt:

  • En jättestor 13 programmerbara kontroller: Mixen innehåller både knappar och scrollhjulet - denna mus ser ut (och känns) som något ur en science-fiction-film. Varje knapp är noggrant placerad så att en spelare kan hitta den genom beröring (och behöver inte titta ner, vilket kan stava omedelbar utplåning).
  • Inbyggt minne: Om du undrar hur G700 kan hålla reda på alla makron och inställningar för upp till fem spelare (eller fem olika spel), är det för att den här musen har sitt eget minne.
  • Höghastighets optik: En spel mus eller styrkula måste ge den snabbaste och mest precisa svar möjligt, så spårnings laser i denna mus kan leverera upp till 5700 dpi (så att du kan täcka hela bredden på en HD-skärm i ett enda slägga).

Åh, och inte sälja dessa kringutrustning kort - de är helt bekväm med Microsoft Word eller Photoshop Elements samt spel, så du behöver inte ständigt byta din spel växel när den verkliga världen tränger.