Lagring och matlagning ägg

February 7

Visste du att ägg absorberar lukter? Om du håller dina ägg i ett begränsat utrymme som kylskåpet bör du alltid hålla dem täckt. Ignorera dessa ägg innehavare som är inbyggda i din kylskåpsdörren. Ägg är bättre kvar i sina vadderade kartonger där de inte kan suga upp lukter från andra livsmedel.

Om du brukar hålla ägg i ditt kylskåp under en längre tid, kanske du börjar undra om dina ägg är fortfarande färska. För att testa ett ägg för friskhet, fylla en kopp med vatten och tillsätt två teskedar salt. Placera försiktigt ägget i vattnet. Om det sjunker, det är fortfarande färska. Om det flyter, har det gått dåligt.

När du blandar ägg i en blandning, kommer äggen kombinera bättre med andra ingredienser om de är i rumstemperatur. Allt du behöver göra för att värma dem snabbt är lägg dem i en skål med varmt vatten och vänta 10 eller 15 minuter innan den används. (Försök aldrig att värma ägg i mikrovågsugn. De ska explodera!)

Det är väldigt lätt att piska upp otroligt fluffiga omeletter och äggröra. Allt du behöver göra är att lägga en fjärdedel tesked majsstärkelse för varje ägg du använder, och slå blandningen tillsammans väl. När kokta, kommer din omelett eller äggröra vara mycket lättare och fluffigare än de har varit tidigare.

Du kan enkelt göra dina äggröra smakar bättre och gå vidare. Hemligheten för läckra, fluffiga äggröra är att lägga till några brödsmulor till din blandning. Enkelt slog ströbröd i äggen innan kodning. Du får fler bra smak portioner per ägg.

Gör frukost tid lite mer spännande för din familj genom att göra olika formade stekt ägg. Allt du behöver göra är att jaga ut några formade metall kakmått. Du kan få dem i former som stjärnor, klockor, träd eller blommor. Placera din valda fräs i stekpannan och spraya rikligt med matlagning spray. Bryt dina ägg direkt i metall cookie cutter. När du är klar matlagning ägget, bör den glida lätt från cookie cutter på ett roligt form, till glädje för alla.

Gillar du att göra devilled ägg? Letar du efter sätt att göra dem lite fylligare? Det är inte svårt att göra! När du har kokat dina ägg och skär dem i halvor, mosa kokt äggula med lite keso, sedan säsongen och grejer som vanligt. Dina ägg smakar och ser bra ut.