Hur väljer jag det bästa baby Bananas?

February 3

Bebis bananer är en populär version av den fullstora frukt, och de är inhemska till Central- och Nordamerika. Även kallad finger bananer, de bästa versionerna av denna mat har gula skinn utan några sprickor i dem. Både livsmedelsbutiker och bondens marknad är vanliga ställen att hitta bananer, men du kanske överväga att gå till en naturlig mat uttaget om du vill köpa ekologiska sorter. Vid tillagning bebis bananer, de bästa slag är de som är helt mogna. Som ett sätt att spara tid och pengar, kan du också tillfälligt lagra frukten i kylskåpet när den mognar.

Kvalitet bebis bananer plockas när de är gröna, så att de inte mognar innan den till snabbköpet. Välja gröna bananer kommer att säkerställa att frukten håller längre, men, för omedelbar konsumtion, de bästa barn bananer är de som har gula skinn utan blåmärken och splittringar i dem. Några bruna fläckar är acceptabla, men detta tyder på att frukten är mognare och det måste användas omedelbart.

På grund av den globala efterfrågan, bananer är allmänt tillgängliga i de flesta livsmedelsbutiker, samt jordbrukarens marknader. De bästa bebis bananer kan hittas i dessa butiker, men du måste fortfarande se till att du tittar på skinn noga innan du köper. Om du vill ha frukt som odlas ekologiskt, så du kanske behöver titta på en specialitet mataffär om din lokala marknad inte bär producerar odlat utan kemikalier. En naturlig mataffär är det bästa stället att köpa en massa barn bananer, medan du kanske överväga att köpa frukt på nätet om du vill ha en stor mängd på en gång.

De bästa typer av baby bananer för matlagning är helt mogna sådana. Som en banan mognar, tenderar själva frukten för att mjuka, vilket gör det lättare att steka eller mäsk. Du kan fortfarande använda en baby banan om dess hud precis har vänt brunt så länge frukten textur passar den speciella recept du gör. För kalla desserter, kommer du vill använda finger bananer med gula skinn eftersom frukten inuti är fastare. Frukt sallader och bakade bananer är också bäst när huden bara mognat.

Många konsumenter gör misstaget att kasta bort mogna bananer på grund av rädsla för förstörelse. Liksom många andra typer av frukter, kan finger bananer kylas för att förlänga livslängden på maten. När en banan är mogen, kan du kyla den för två till tre dagar - denna metod sparar både tid och pengar från att behöva köpa ny frukt. Kylda bebis bananer kan ätas som de är, eller kan du fortfarande koka dem i en mängd olika recept.

  • Mogna bebis bananer kan läggas till fruktsallad.
  • Bebis bananer.