Hur gör jag Upprätthålla Betong Porch Steps?

November 27

De flesta experter rekommenderar tätning konkreta veranda åtgärder för att hindra sina porösa ytor från att absorbera fett och vatten. Betong fläck eller betong färg kan också tillämpas på dessa typer av åtgärder, och dessa alternativ hjälper förbättra skönheten i trappan, samt skydda dem. I allmänhet kommer en husägare också att behöva applicera ett konkret skyddande beläggning regelbundet. Hål och sprickor i konkreta åtgärder bör också repareras så snart som möjligt. Detta kommer att bidra till att förhindra dem från att bli större och dyrare att fixa.

Eftersom betong är ett poröst material, kan det suga upp alla typer av vätskor, inklusive vatten och olja. Om vatten absorberas i konkreta veranda steg, kan man expandera i minusgrader. Denna expansion kan orsaka betongen att spricka. Även om de är oftast mer av ett problem på uppfarter och garage golv, olja och fett kan också absorberas i betongen, vilket kan lämna en stor oattraktivt fläck.

Tätning konkreta veranda steg brukar rekommenderas. Flera konkreta tätningsmedel är tillgängliga för denna. Dessa tätningsmedel kan vanligen klassificeras som antingen ytan tätningsmedel eller penetrerande tätningsmedel. Surface tätningsmedel skapar en barriär på betongytor. Penetrerande tätningsmedel, å andra sidan, tränga in i den porösa betongytan, förhindrar fukt från att tränga in den.

Människor som också vill förbättra utseendet på sin veranda entré kan använda antingen en konkret fläck eller betongfärg. Liksom genomträngande tätningsmedel, är konkreta fläckar också absorberas in i ytan av de konkreta åtgärder, men de har också pigment läggs till dem. Betong färg är en typ av färg som kan användas för att måla betongytor, inklusive konkreta veranda steg. Båda dessa typer av konkreta behandlingar kan också hjälpa till att skydda betongytan.

Innan ansökan sealer, bets, eller måla på konkreta veranda steg, bör de först förberedas ordentligt. Nya konkreta veranda steg bör tillåtas att torka och härda under ett par veckor eller några månader. Alla konkreta veranda steg bör också vara ren och torr innan någon av dessa betongprodukter. För att rengöra konkreta åtgärder, bör de sopas med en hård borst kvast och tryck tvättas.

Konkreta tätningsmedel, fläckar och färger alla bör appliceras på nytt regelbundet. Längden mellan program kan variera, beroende på hur mycket konkreta veranda steg används och var de finns. Det är oftast nödvändigt att ansöka på nytt skyddsbeläggningar allt från en gång om året till en gång varje åren.

Hål och sprickor i betong veranda steg bör också repareras så snart som möjligt. Dessa kan vara mycket farligt, eftersom de kan orsaka en person att resa och bli skadade. Små sprickor som inte repar omgående kommer också brukar expandera över tiden. Dessa större hål är vanligen mycket dyrare och mer tidskrävande att åtgärda än mindre sprickor.

  • En spricka i konkreta veranda steg.