Vilka är de olika typerna av sovrum kistor?

April 9

De olika typerna av sovrums kistor inkluderar variationer i stil, material, färg, storlek och antal lådor. Det finns också byråar, eller köksskåp, med speglar bifogas. Medan vissa kistor säljs i en uppsättning matchande sovrumsmöbler, många andra finns att köpa separat.

Tall sovrum kistor kan vara smal med många lådor eller de kan ha en låda avsnitt om den nedre delen och ett förvaringsskåp på övre området. Tall kistor typiskt inte har en spegel fäst på grund av deras ovan höjd ögonhöjd. Låga kistor kan komma med en bifogad spegel. De mindre storlekar av dessa har ofta tre eller fyra lådor, medan dubbel bredd sovrum kistor kan ha sex eller åtta.

Vissa sovrum hurtsar har halvstora lådor förutom fullstora sådana. Dessa är oftast placerad på toppen av dessa typer av sovrums kistor. Vissa köksskåp innehåller bara halvstora lådor ändå. Medan de fullstora lådor är mer lämpade för vikta casual byxor och tröjor eller pyjamas, kan mindre lådor vara mer bekvämt för underkläder. Strumpor och underkläder tenderar att vara lättare att organisera och hitta i små lådor, som är smycken, halsdukar och strumpbyxor.

Sovrum bröstet mönster finns i många material och färger. Trä versioner innehåller ljus, medium, mörk eller oavslutade. Pine används vanligtvis för oavslutade sovrum kistor, som kan vara helt enkelt oljad efter köpet för att visa säden och kvistar, eller färgade eller målade för att samordna med resten av möblerna i köparens rummet. Cherry är en fin lövskog såldes för sovrum köksskåp i både mörka och ljusa versioner. Ek, lönn och valnöt är andra populära träslag som finns i olika färger för byråar.

Faux trä köksskåp är inte gjorda av äkta trä och är mycket billigare på grund av detta. Materialen får inte pågå så länge, men ändå kan vara svårt om den täcks av ett laminat. Sovrum kistor behöver inte nödvändigtvis vara i trä toner, även om många av de mer traditionella typer är. Många moderna byråer kan vara i laminatmaterial eller metall och vitt, svart eller en trendig färg. Vissa moderna kistor för sovrum har lådor som flip uppåt eller glider öppen eller kan innehålla glas fronter stället vara alla fasta material.

Förutom moderna och traditionella bröst stilar, det finns många andra. Exempelvis kan Oriental sovrums kistor vara i svart eller röd lack. Sovrum byråer för tropiska themed hem eller stugor har lätta flätade alternativ med slide-out lådor. Antik kistor i Colonial stilar eller viktorianska bitar med cabriole, eller rundad, möbelben är ofta tillgängliga för försäljning.

  • Ett sovrum bröstet kan användas för att lagra mindre kläder poster, såsom strumpbyxor.