Hur väljer jag det bästa billiga Acyclovir?

January 24

Acyclovir är en typ av antivirala läkemedel som används för att behandla herpesviruset. Detta läkemedel kan inte utrota viruset, men det stöder bodyâ € s naturliga immunsystemet genom att bromsa tillväxten av herpes, begränsa dess spridning. För att välja den bästa billiga aciklovir bör du leta efter en generisk version som tillverkas av välrenommerade företag.

En av riskerna med att försöka köpa den billigaste drogen är att du kan falla offer för en förfalskad läkemedel eller en som inte styrkan det är tänkt att vara. Vissa länder har mycket stränga lagar för att säkerställa droger uppfyller stränga kvalitetskrav, men andra länder kan slappa i denna typ av tillsyn. För att få den bästa billiga aciklovir, bara köpa droger som tillverkats under tillfredsställande kvalitetskontroller. Några exempel på länder som noga övervaka läkemedelstillverkning är USA och Storbritannien. När du köper på nätet aciklovir, vilket kan vara mycket billigt, fråga var den kommer ifrån innan du gör ditt köp.

En annan faktor när man köper billiga aciklovir är att leta efter generiska versioner av drogen. Mediciner som säljs under ett varumärke tenderar att kosta betydligt mer, beroende på sådana faktorer som initiala utvecklingskostnader och reklam. Generics tar vanligtvis fördel av grunden görs av andra och kan säljas för mycket mindre än de märkes mediciner. Trots vad är ofta en stor skillnad i pris, både billiga aciklovir och som säljs under ett namn som varumärke är samma läkemedel och kommer att arbeta på samma sätt i nästan samtliga fall.

Försäkringskraven innebär att du inte alltid kan ha ett val om huruvida du använder en generisk version. Om din läkare skriver ett recept och inte uttryckligen anges att generika är tillåtna, är apoteket skyldig att använda varumärket enbart. Om du vill få billig aciklovir, fråga din läkare vid förskrivning är skriven för att ange att tillåts användning av generiska läkemedel. Sedan, när du tar receptet som ska fyllas, nämna att du vill ha den fylld med en generisk.

Det är viktigt att börja ta aciklovir i de första tecknen på en herpesinfektion. Detta tillåter maximal effektivitet och kommer att ge den bästa kontrollen av tillståndet. Du ska aldrig använda mindre än den rekommenderade dosen eller ta det för mindre än angiven tid i ett försök att spara pengar. Även om detta kan ge dig billigt aciklovir på kort sikt, inte ger tillräcklig kontroll och du kan hamna behöver mer medicin, inte mindre, i det långa loppet.

  • En flicka med vattkoppor, som ofta behandlas med aciklovir.
  • Acyclovir.