Vad är några bra saker att göra i Seattle, Washington?

August 27

Seattle, mest känd som födelseplatsen för Starbucks och grungemusik, är en utmärkt destination. Den pulserande och livliga staden erbjuder något för alla.

The Space Needle, en av de mest kända inslagen i Seattle horisont, är ett måste för alla besökare. Space Needle Byggd för att fira 1962 worldâ € s Fair, har en utsiktsplats, restaurang och presentbutik. Det tar bara 43 sekunder för en besökare att nå toppen av Space Needle med hiss, men itâ € s inte ovanligt att vänta i kö för en timme eller mer för chansen att se denna viktiga milstolpe.

Den Seattle Underground, en kedja av källare och gångar under gatorna i centrum, är en fascinerande attraktion för historia buffs. Efter den stora Seattle Fire 1889, var gatorna återuppbyggdes en nivå högre än den ursprungliga staden för att minska risken för översvämningar. Idag är det guidade rundvandringar tillgängliga av ruinerna från den ursprungliga staden. Vuxna kan även välja att ta en specialversion av den grundläggande tour som innehåller en diskussion av stadens koppling till prostitution, opiumhandeln, och andra tvivelaktiga sysselsättningar.

Många turister flockas till Pike Place Market, som anges i det nationella registret över historiska platser som den tredje äldsta kontinuerligt-operativ bondens marknad i USA. En av Pike Place Marketa € s mest populära attraktioner är Pike Place Fish Market. Mest känd som marknaden med i ett avsnitt av Fraiser, är Pike Place Fish Market unikt genom att de anställda skickar fisken flyger genom luften för att hålla stämningen fräsch och roligt.

Seattle är ett bra ställe att besöka om du € re brinner scenkonst. Den Seattle Symphony Orchestra, Seattle Opera och Pacific Northwest Ballet har ett världsomspännande rykte för att producera kvalitet visar. Den alternativa musikscen har band som Murder Stads Devils, The Postal Service, och The Shins. Poesi slams och fransar teaterföreställningar är också ganska populärt i staden.

Stadens svalare klimat gör staden idealisk för vandring, cykling och andra idrottsaktiviteter. Om du € re en fan av professionell idrott, kan du även se Mariners, Storm, Seahawks, Sounders och Thunderbirds i aktion. NCAA Division II skolor Seattle University och Seattle Pacific University, plus Division I University of Washington, erbjuder kollegiala sport underhållning också.

Djurälskare i alla åldrar kommer att vilja göra ett stopp på The Woodland Park Zoo, en anläggning som har uppnått internationellt erkännande för sina unika djurliv dopp utställningar. Den Seattle Aquarium, med en mängd utställningar bevarande och en samling av sjöliv konst, är en annan attraktion thatâ € s värt ett besök.

  • Seattles Pike Place Market är den tredje äldsta bondemarknad i USA.
  • Seattle är känd som födelseplatsen för Starbucks.
  • Space Needle är en stor attraktion i Seattle för turister.
  • Seattle är känt för grungemusik.
  • Vandringsleder ge roligt och motion.
  • Pacific Northwest Ballet i Seattle är känt för sina prestationer.