Vilka är de olika typerna av Mini Bikes for Kids?

September 7

Den mini cykel, eller pocket, har blivit ett populärt val av motoriserade cykel för vuxna, men det är också ett utmärkt val för ett litet barn bara lära sig att rida motoriserade cyklar. Mini cyklar för barn är mindre versioner av fullstora cyklar, och medan de är mindre till växten, kan de ändå packa en hel del makt in i det lilla utrymmet. Mini cyklar smuts, hackar, grop cyklar och gatu cyklar finns i kit eller som färdiga modeller, och de flesta mini cyklar för barn har mindre motorer som förbjuder högre hastigheter. Barnen bör bära skyddsutrustning medan ridning, och föräldrar bör ha i åtanke att dessa små cyklar inte street-legal.

Kanske den mest populära mini cyklar för barn är motocrosscyklar. Dessa mini cyklar härma utseendet och funktionen av fullstora motocrosscyklar, och de kan ridas off-road i smuts, lera, eller på klippor och andra funktioner. Mini cyklar för barn som är tänkta att ridas off road har knölig däck och gott fjädring, och maskinerna kan vara gasdrivna eller eldrivna. Gasdrivna motorer är mycket vanligare och mer kraftfull; de är oftast tvåtaktsmotorer som mäter från 50cc till 100cc, vilket innebär de små cyklar kan nå något höga hastigheter. En nära kusin till motocross mini cyklar för barn är mini quad, som har fyra hjul istället för två. Det är en mer stabil alternativ för yngre ryttare som ännu inte behärskar den balans som krävs för att rida en tvåhjulig motocross cykel.

Gatu cyklar är populära mini cyklar för barn som ser ut som fullstora Grand Prix cyklar eller street racers. De är lätta och kan nå måttliga hastigheter. Däcken och körställningen gör detta till ett idealiskt val för att rida på asfalterade ytor, men dessa små cyklar är inte street-legal, eftersom de flesta förare inte kommer att kunna se mini cykel från sina bilar. Dessa cyklar är populära i förorter, och de kan användas som pit cyklar på tävlingar eller evenemang.

Mini chopper cyklar härma utseendet och stilen på fullstora chopper cyklar, och i många fall kan de hackar mini anpassas på ungefär samma sätt som sina äldre bröder. Avbrytare kan komma i kit som tillåter byggaren att anpassa cykeln, eller så kan de komma förmonterad för en färdig att rida cykel. Vissa människor föredrar att köpa de enskilda komponenterna i cykeln separat för att möjliggöra mer anpassning. Körställningen är ofta ganska laid back och gaffeln på cykeln är oftast lång.

  • Mini cyklar för barn är mindre versioner av fullstora cyklar.