Hur väljer jag det bästa processtyrning Böcker?

April 10

Processtyrning är en metod för att analysera data i olika inställningar för att titta på skillnaderna mellan det som händer i nuet och vad som hände i det förflutna. När du väljer processtyrnings böcker, är det viktigt att leta efter analysmetoder som är användbara inom ditt område och de sätt som du kommer att använda böckerna. Till exempel kanske du tar en klass på processtyrning för en akademisk kurs. Många organisationer kommer att rekommendera processtyrnings böcker baserade på vad som fungerat tidigare, men det kan vara nödvändigt att prata med andra i ditt område för att ta reda på aktuella böcker som innehåller bästa praxis för processtyrning.

Metoden tittar på olika statistiska metoder för att analysera förändring, så du måste lära dig mer om dessa metoder för att välja de rätta böckerna. Början nivå processtyrnings böcker skulle vara bäst om de introduceras och beskrev dessa grundläggande analystekniker inklusive histogram, check lakan och Pareto diagram. Andra analysmetoder inkluderar scatter diagram och styrdiagram. Du måste kunna förstå dessa börjar begrepp innan dykning i mer komplicerade analystekniker. Leta efter böcker som förklarar dessa begrepp på ett sätt som du förstår, som att använda exempel eller visuella hjälpmedel.

När du har lärt dig grunderna, kommer de bästa processtyrnings böcker fokusera på att beskriva analystekniker i mycket större detalj. Dessa böcker är för människor som har en förståelse för processtyrning och vill bli mer avancerade. Författaren till boken som du väljer bör vara expert inom processtyrning fältet för att gräva djupt i ämnet. Leta efter författare med särskild utbildning i processtyrning av minst avancerad nivå, men helst av doktorsexamen nivå i ämnet.

Om du behöver bearbeta kontrollböcker, det finns en god chans att du använder dem för ett jobb eller för skolan. Prata med människor i din klasser, dina kamrater, eller dina kollegor på jobbet om böcker som de haft i ämnet. Tala med din chef eller din lärare att hitta rekommendationer om processtyrnings böcker, som de som arbetar och undervisning inom området kommer troligen att ha en hel del information att ge angående de bästa valen. Se till att åka runt innan de köper, så att du hittar bra erbjudanden på processtyrnings böcker som du besluta om.