Hur väljer jag det bästa kvinno Niqab?

May 1

När du väljer en kvinno niqab, bör du ta dig tid att prova på olika typer av ansikts slöjor för att se vad som är mest bekväma och säkraste för dig att bära. Andra överväganden inkluderar den typ av tyg som plagget göras och attityden i samhället där du bor, så att du kan avgöra om en viss stil av kvinnors niqab uppfyller lokala standarder för blygsamhet. Kvinnors niquab priserna kan variera, så det kan vara klokt att åka runt så att du kan hitta de bästa priserna.

En kvinno niqab är en slöja som täcker hela eller delar av en kvinnas ansikte och är normalt bärs i enlighet med islamiska modesty koder, även känd som skräddar hijab. I vissa muslimska samhällen, är täckningen av en kvinnas ansikte ett kontroversiellt ämne, med några muslimska forskare hävdar att det är onödigt, medan andra hävdar att det antingen krävs enligt muslimsk lag eller, åtminstone, är ett tecken på en hög nivå av fromhet.

Om du planerar att köpa en kvinno niqab för dig själv, är det i allmänhet en bra idé att spendera lite tid på att försöka på olika stilar. Detta beror på att det finns flera olika typer av ansiktsslöjor på marknaden, var och en erbjuder olika nivåer av täckning. Om du är obekymrade om människor ser dina ögon och panna, kanske du vill välja en halv niqab, som täcker den nedre halvan av ansiktet. En fullständig niquab, å andra sidan, innehåller vanligtvis en lång skåra framför att du kan placera över ögonen. Vissa typer av niqab kan även inkludera ytterligare slöjor eller skärmar som du kan dra över denna slits så att dina ögon är inte synliga för andra. Om du räknar med att vara i situationer där du behöver bra syn, kanske du vill välja ett halvt ansiktsslöja eller en slöja som gör att du enkelt lyfta skärmen som täcker dina ögon.

Face slöjor är vanligtvis bärs med andra typer av huvudbonader, till exempel en huvudduk eller khimar, vilket är en lång huva som täcker huvudet, skuldror och bröst för dess bärare. Du kanske vill prova niqab på samtidigt bär den typ av huvudbonad som du normalt slitage. Genom att göra detta kan du se till att niqab att du köper fungerar bra med dina andra kläder och att du inte kommer att ha svårt att hålla niqab på plats eller lyfta den när det behövs.

  • En niqab bör ligga bekvämt över bärarens huvud och låta henne full rörlighet.
  • En kvinna som bär en niqab.
  • En kvinna i en khimar.