Skoförvaring Idéer

April 18

Det kan vara förvånande hur saker stapla upp i din garderob. Garderober kan börja rena och organiserade, men efter månader och år av ackumulera saker, de gång fiffiga förvaringsutrymmen blir trångt röra.

Något som kan börja ta upp mycket utrymme i din närmaste är skor. Vissa människor bara äger några par, men andra älskar skor och äger många par dem. Om du har en massa skor och känner att de tar upp alldeles för mycket utrymme i din garderob, kanske du vill överväga att hitta ett nytt sätt att lagra och organisera dina skor.

Det finns många sko organisation och lagring idéer där ute som kan göra ditt hem betydligt mer snyggt. Prova några av dessa möjligheter, om dina skor verkar vara utom kontroll:

  • Försök att sätta några hyllor eller skohyllor i din garderob om du har en massa skor. Om du har en liten garderob, välja en mindre hylla så att den passar in i utrymmet lätt utan trängs på området för mycket. Du kan organisera dina skor på hyllorna och gruppera dem efter färg, typ, eller hur annars du kanske gillar.
  • Få några tydliga plastförvaringslådor till hus skor du kanske inte bära så ofta och stack dem. Om du får större papperskorgar, kan du lagra några olika par och skriva på utsidan vad som är inne så att du kan hitta skorna snabbt.
  • Köp skoförvaring att du kan hålla under sängen. Det finns olika typer av förvaringslösningar som gör att du kan organisera och gömma skodon i utrymmet mellan rutan våren och golvet.
  • Överväg att använda lagring som du kan hänga över en dörr. Några av dessa har fickor att hålla sig skorna i, medan andra ger rack eller krokar. Dessa är ett snabbt och enkelt sätt att lagra skor och kommer att lämna dem lättillgängliga.
  • Om inte annat så kan det hjälpa att åtminstone ha en plats att hålla alla dina skor tillsammans. Om organisationen inte riktigt din grej, kanske du vill prova att använda en stor plastbehållare för att hålla på garderoben golvet för att lagra dina skor i. Det kan bli irriterande om du måste gräva igenom den för att hitta en viss par, dock.

Oavsett hur många skor du har, det finns en lagringslösning som kan fungera för dig. Tänk som kommer att vara bäst för din situation.