Vad Är Baby Köln?

December 11

Behandla Köln är en speciellt formulerad bebis parfym som används för att göra en baby lukt bra. Sådana barn dofter är inte nödvändiga för att upprätthålla hygien, men många använder dem som de vill ha sina barn luktar trevligt och fräscht. Å andra sidan, en del människor tycker att det är oacceptabelt att använda en parfym för en baby och täcka upp den naturliga barnet lukten. Det är verkligen ett personligt föräldrarnas val huruvida man bör använda en Köln för sitt barn.

Det är möjligt att köpa bebis cologne online eller från en vanlig mataffär, och en rad sådana barn dofter finns tillgängliga för varierande priser. Det är en bra idé att kontrollera tillverkning och förfallodatum vid köptillfället. Flaskan ska förvaras svalt och helst där den inte utsätts för starkt solljus.

I Köln produkter för spädbarn brukar testas för att se till att de är giftfria. Behandla cologne inte innehåller alkohol och har en mild kompositionen så att det inte blir hårda på en babys mjuk, ömtålig hud. När du använder denna typ av doft för ett barn är i allmänhet säkra, är det fortfarande klokt att läsa listan av ingredienser som används för att göra det och att kontrollera med barnets barnläkare först.

Om barnet lider av allergier eller har några andnings frågor, rekommenderas att barnet cologne inte användas; I sådana fall finns det en risk att Köln endast kan förvärra den befintliga hälsoproblem eller leda till fler komplikationer. Denna hälsovarning allmänhet tryckt på barn cologne flaskor, och de flesta produkter finns också kallelsen att barnet cologne skall hållas utom räckhåll för spädbarn och småbarn; detta är att förhindra barnen från att oavsiktligt svälja det.

För att ansöka barnet cologne till en baby, ska hällas lite cologne i handflatan och gned försiktigt över barnets kropp. Många cologne för spädbarn har en mild, delikat doft av blommor och citrusfrukter. Barnet cologne verkar också vara populärt med vuxna för eget personligt bruk. Doften är fräsch och inte överväldigande, och inte luktar alltför tydligen av en baby produkt. I Köln kan användas i vardagliga situationer utan att dra för mycket öppen uppmärksamhet mot bäraren.

  • Bebis Köln är vanligtvis milda och alkoholfritt.
  • Många experter tror att det inte är nödvändigt att använda barn hudvårdsprodukter på en nyfödd hud.
  • Behandla Köln kommer i en liten, sprayflaska.