Vad är tupén Clips?

December 17

Tupén klipp är små klipp, vanligen av metall eller plast, som används för att fästa en tupé till andra hår. Dessa klipp är lämpliga både för användning med tupéer och med några andra hårförlängning produkter och peruker. Bra kvalitet klipp ska vara hållbara och lätta att fästa, men behöver inte vara dyrt. De är lämpliga för användning i situationer där en tupén eller annan hår produkt kan fästas till en viss mängd av hår och kan inte användas i stället för tupén band i samtliga fall.

En tupén är en liten peruk används för att täcka en kal fläck eller att lägga ett extra lager av hår för kosmetiska ändamål. Tupéer som används för att dölja skallighet är i allmänhet utformade för att smälta in i och matcha alla återstående hår. För att en tupé för att ge intryck av att det är naturligt hår, måste den vara fast monterade i stället.

Två tekniker används ofta för att fästa en tupén till hårbotten. I fall där en tupén är liten eller när det inte finns tillräckligt hår för att hålla en peruk på plats, kommer tejpen i allmänhet att användas för att fästa tupén direkt till hårbotten. Denna tejp obligationer säkert, men inte alla användare upplevs att vara bekväm.

Den andra vanliga tekniken för att hålla en tupén på plats innebär användning av tupén klipp. Dessa klipp är gjorda av metall eller plast, och består av en bas som liknar en kam och en låsarm. Kammen kan ledas genom en tupén och andra hår och sedan låsas på plats. Clips erbjuder ett mycket säkert grepp och kan vara bekvämare än tejp för vissa tupén bärare.

Om tupén klipp är att bäras på en förlängd basis, är det en bra idé att regelbundet byta plats. Underlåtenhet att göra detta kan placera överskott stress på håret. Detta, i sin tur, kan leda till ytterligare håravfall.

I vissa fall är tupén klipp används för att fästa andra hår smycken eller förlängningar istället för tupéer. De kan enkelt användas för att säkra en fullständig peruk, och borde helt förhindra halka under normal förslitning. När det används för att fästa dekorativa hårförlängningar eller andra kostym tillbehör är tupén klipp som de används i andra tillämpningar. Clips kan fästas både genom ett hår tillbehör och vanlig hår och kan hålla de flesta tillbehör på plats. Försiktighet bör iakttas om stora eller tunga förlängningar används, eftersom dessa inte kan hållas säkert eller kan kräva ytterligare klipp.

  • Tupén klipp kan användas för att hålla peruker på plats.