Vad är en Jade Egg?

June 27

Den jade ägget är ett litet äggformat föremål avsedda att användas som en del av vaginal träningsredskap. Dessa övningar utförs genom att sätta in ägget inuti slidan och sedan använda de inre musklerna att pressa och manipulera den inifrån. Den avsedda ändamålet med jade ägget är att öka muskelkontroll och elasticitet vaginala muskler som i sin tur ökar blodflödet och känslighet för hela området. Genom att göra övningarna och använda ägget, är resultatet oftast ökad känslighet och muskelkontroll under sexuell aktivitet möjliggör en mer angenäm upplevelse för kvinnan och för en manlig partner också.

Typiska övningar med en jade ägg bära att placera ägget inne i slidan, och med hjälp av de inre musklerna att dra ihop på ägget i flera sekunder, sedan släppa. Övningen upprepas och avsedd att tona musklerna precis som varje annan övning för någon annan muskelgrupp är avsedd. Sådan muskelträning är avsedd att vända någon form av vaginal breddning på grund av åldrande eller förlossning. Övningar som utförts före förlossningen sägs också att möjliggöra enklare födelse genom att låta gravida kvinnor att öva kontrollerar musklerna som används under förlossningen innan den faktiska tiden.

Trots namnet är de flesta jade ägg faktiskt inte gjorda av jade. Jade är en ädelsten och eventuell massproduktion av en sådan post skulle vara mycket kostsamt. De flesta jade ägg, är gjort av "nya jade," som är en halvädelsten med ett mycket liknande utseende jade. Den nya Jade är hygienisk och lätt att rengöra med hjälp av varmt vatten och tvål eller kokning under noggrann sterilisering. Många jade ägg är gjorda med ett förborrat sektionen för att tillåta en sträng vara bunden till ägget för att möjliggöra enklare borttagning av ägget medan en kvinna lär sig att använda den.

De påstådda fördelarna med att använda en jade ägg och utföra de medföljande övningar sägs vara minskad inkontinens bland kvinnor och ökade sexuella erfarenheter. Användning av jade ägget sägs hjälpa till att bibehålla vaginal smörjning, vilket möjliggör mer bekväm sexuell aktivitet samt grundläggande dagliga komfort. Övningarna ökar också blodflödet till vaginan och omgivande områden, som vanligtvis ökar mängden njutning kände under sexuell aktivitet. Många användare av jade ägg finner också att de har en större innermuskelkontroll under sexuell aktivitet med en partner, och att partnern finner upplevelsen mer njutbar också.

  • Träning med en jade ägg kan leda till ökad känslighet vid sexuell aktivitet.
  • En jade ägg förs in i slidan.
  • En jade ägg kan användas för att utföra vaginal övningar avsedda att vända vaginal breddning på grund av åldrande eller förlossning.