Hur väljer jag det bästa Badrum Kakel Grout?

March 9

För att välja den bästa badrummet kakel injekteringsbruk bör du hålla några enkla tips i åtanke för att säkerställa din injekteringsbruk kommer att fungera bra för dig. Färgen på injekteringsbruk du väljer är viktigt, både med avseende på dina kakel färger och mönster och för rengöring av injekteringsbruk i framtiden. Du kommer också att behöva besluta om huruvida du vill använda slipat eller unsanded injekteringsbruk, och det finns ett antal olika faktorer som kan påverka ditt beslut. Den typ av badrum kakel injekteringsbruk du väljer kan också bero på vilken typ av kemikalier kan användas i ditt badrum, men cementbruk är vanligtvis tillräckligt.

Badrum kakel injekteringsbruk är en förening som är spridd över och mellan plattorna för att säkerställa ett kaklat område är fast inställd på plats och kommer att finnas kvar under tiden. Det är oftast tillämpas över brickor efter att de har satts på plats, och överskott av injekteringsbruk rengöres sedan bort efteråt. När du väljer den bästa badrummet kakel injekteringsbruk för dina behov, bör du överväga dina alternativ och hur bruket kommer att visas i ditt badrum.

Färgen på badrummet kakel injekteringsbruk du väljer är en av de primära beslut du måste göra. Du ska veta att ljusare färgade injekteringsbruk är vanligtvis lättare att rengöra, men vitt injekteringsbruk ofta gul med tiden och bör undvikas. En ljusgrå eller ljusbrun injekteringsbruk ofta bäst för högtrafikerade områden i ett badrum, eftersom det kommer att vara lätt att rengöra och kan visa upp färgerna på kakel du har valt. Du kan också välja en mörkare badrum kakel injekteringsbruk att visa upp mönstret på dina brickor, vilket kan vara en fördel om du har lagt dem i ett unikt mönster, även om detta kan belysa eventuella misstag i avstånd dina brickor.

Välja mellan slipas och unsanded badrum kakel injekteringsbruk vanligtvis beror på brickor du använder och ditt avstånd. Om du har mindre än 1/8 av en tum (3,175 mm) mellan varje platta, så ska du använda unsanded injekteringsbruk, annars kan du använda slipas injekteringsbruk. Slipat injekteringsbruk bör också undvikas om du använder glas eller marmor kakel, som sanden kan repa brickor som injekteringsbruk tillämpas.

Standardcementbruk är typiskt tillräckligt för de flesta badrum, även om kraftiga kommersiella rengöringsmedel kommer att användas då epoxi eller furan injekteringsbruk kan vara att föredra. Du bör också överväga ett badrum kakel injekteringsbruk med latex i den, eftersom detta kommer att göra bruket mer vattentålig. Om du inte kan hitta ett injekteringsbruk du vill med latex i det, kan du använda en latextillsats för att göra din injekteringsbruk mer motståndskraftig mot vatten.

  • Grout behöver helt täta i badrum områden för att förhindra läckage.
  • Lätta grouts är lätta att rengöra, men kan ge fläckar om inte förseglade ofta.
  • Ofta det är rekommenderat att matcha injekteringsbruk färg med kakel färg, till exempel vitt på vitt.