Vad är American Museum of Natural History?

June 4

American Museum of Natural History är en pedagogisk komplex som ligger på Upper West Side på Manhattan i New York City. Established in 1869, dess funktioner inkluderar ett planetarium och bibliotek i tillägg till 45 salar permanenta utställningar. Detta museum består av mer än två dussin byggnader upptar större delen av Manhattan Square, som ligger mittemot Central Park. Under hela sin historia har American Museum of Natural History sponsrade globala expeditioner för forsknings- och upphandlande artefakter, miljontals som nu visas eller lagrats på museet grunder. Med en fast anställd personal på mer än 200 forskare, American Museum of Natural History fortsätter att organisera ett stort antal internationella expeditioner varje år.

Några av de permanenta utställningar på American Museum of Natural History har haft av flera generationer av besökare. I museet finns den största ryggradsdjur fossil insamling i världen, som till stor del är på displayen i Fossil Halls, som renoverades på 1990-talet för att bygga en fjärde våningen slinga illustrerar utvecklingen av ryggradsdjur liv. En annan longtime inslag i American Museum of Natural History är en blåval modell som är 94 fot (ca 28,65 m) i längd, centralt med i Milstein Hall of Ocean Life på museets första våning. Detta museum har också noterats för sina konstnärliga och vetenskapligt korrekta dioramor skildrar naturscener.

Den Arthur Ross Hall of Meteoriter är en unik funktion i American Museum of Natural History. En av de meteoriter uppställda här, kallas Ahnighito, är den största som visas meteorit på ett museum plats i världen. Detta exemplar väger 34 ton (mer än 30.844 kg) och är fysiskt stöds av pelare som sträcker sig in berggrunden under museets stiftelse. En säsongs fjäril utställning är i allmänhet öppet under vintermånaderna, med början i oktober. Museets belysta sfäriska planetarium ligger inom Rose Center for Earth and Space, som också erbjuder utställningar om utforskning av rymden och relaterade ämnen.

Vissa program eller utställningar kräver separat entré, som kan köpas i förväg. Timvis guidade turer finns tillgängliga dagligen, även om planritningar finns för dem som vill utforska i sin egen takt. För besökare med särskilda behov, erbjuder museet speciella berörings utställningar, skrivna avskrifter av presenterade film utställningar och uthyrning rullstols, utöver standardhjälpmedelsfunktioner i hela anläggningen. American Museum of Natural History kan nås via tunnelbana, buss eller bil. Det är öppet varje dag börjar klockan 10:00

  • American Museum of Natural History är en pedagogisk komplex som ligger på Upper West Side på Manhattan i New York City.