Minska din inteckning

February 18

Du kommer troligen att göra någon form av inteckning betalning för de flesta av ditt arbetsliv och kanske även utanför. Eftersom detta är fallet (olyckligt om det kan vara) som du vill alltid leta efter sätt att du kan minska din inteckning betalning och / eller hur länge faktiskt du kommer att göra betalningar. Det finns sätt att göra både och om du vet några tips du kommer att kunna göra en skillnad i din månatliga och livslångt finanser.

Din inteckning proposition sannolikt ditt mest, eller en av er dyraste räkningar du betalar varje månad och vi vet alla att ibland att månadskostnaden är svårt att komma med. Ibland bara alla pengar är inte där. Lyckligtvis finns det sätt att minska det belopp som du betalar varje månad utan att tillgripa försenade eller delbetalningar; du kan fortfarande hänga på din inteckning-du behöver bara veta hur man gör det. Refinansiering är alltid ett alternativ. Om du kan refinansiera ditt hus i en lägre takt så kan du spara tusentals dollar bara i ränta. För att göra detta dock, du behöver se till att din kredit värdering är upp till par och att du faktiskt kommer att kvalificera sig för en lägre hastighet och inte en högre eftersom det skulle helt motverka syftet.

Om du bara köpa ett hem, se framåt och planera för de månader då pengar är hårdare. Om det alls är möjligt, göra minst en tjugo procent handpenning och som kommer att göra mycket för att minska mängden din månatliga betalning och den ränta du måste betala. Även om du kan ställa in en varannan månad betalningsplan där du betalar hälften på en gång i månaden och halva andra, kan du sprida ut dina pengar mer och det faktiskt kan snabba upp ditt lån.

För att minska lånets löptid (vilket minskar den ränta du betalar totalt, igen sparar du pengar), göra ytterligare amorteringar när det är möjligt att minska balansen och ränta så mycket som möjligt. Om du kan göra det så kan du raka av år och ränta på ditt lån. Att minska din inteckning är inte nödvändigtvis svårt, det tar bara planering och en tankeväckande tillämpning av pengar. Om du kan använda dessa enkla tips för att minska din månatliga betalningar eller din sikt eller båda, då kan du spara pengar och göra ytterligare några år av ekonomisk säkerhet möjligt.