Vilka är de olika typer av träning Löpband?

December 31

Tränings löpband är en av de mest vanligen använda typerna av kardiovaskulär träning utrustning. Mångsidig i funktion och funktion, kan löpbandet ger alla fördelarna med en joggingtur eller promenad medan detalj koll på framsteg, brända kalorier, och avstånd uppnåtts. Det finns många olika typer av motion löpband att välja på, kör allt från billiga hem versioner till lyxiga maskiner klubbnivå.

För dem som vill starta en måttlig motion rutin, kan ett hem löpband vara ett bra alternativ. Lägre priser modeller av löpband har normalt en liten motor som är inriktat mot walking snarare än att köra. Många inkluderar fortfarande hjälp funktioner som träningsprogram, räkna kalorier och även portar för att koppla in mp3-spelare. Vissa hem löpband också är kompakt utformade så att de kan lätt vikas ihop och förvaras i en garderob eller annan ur vägen plats.

Högre från hemmet motion löpband är ofta jämförbara med klubbnivå maskiner, med makt och funktioner för att hantera hård kärna löpning och konditionsträning. Förutom att ha en kraftig motor, dessa versioner har ofta längre bälten som gör kör lättare för långa människor eller personer med ett långt steg. Med en större maskin, dock kommer mindre manövrerbarhet; vissa avancerade modeller av hem löpband väger hundratals pounds och ta upp mycket utrymme.

Några andra funktioner som kan hittas på motion löpband kan vara till stor hjälp för den dedikerade motionär. Familjer som alla plan för att använda en enda löpband kanske vill leta efter en som har profil lagra kapacitet, vilket gör varje användare att skapa ett löpband profil som spårar deras vikt, personlig träning, och träningsmål. De som motstår motion löpband på grund av tristess kan finna en bra lösning i medieanknutna löpband, vilket möjliggör installation av tv-apparater och andra medier utrustning för att ge underhållning medan du tränar.

En viktig ny innovation i övningen löpband verksamheten är en typ av maskin som kombinerar trappor med en traditionell löpband. Istället för ett plant spår, dessa maskiner har två spår som växelvis höja och sänka som motionären promenader, vilket ger både en trappa klättring och promenader rörelse. De flesta tillverkare rekommenderar att använda dessa combo maskiner för promenader bara, eftersom det är lätt att snubbla på dem medan du kör. För vandrare som söker en ny utmaning, kan en trappa klättrare-löpband kombination vara en bra idé.

Innan du köper ett löpband, kan det vara en bra idé att läsa några expertrecensioner på märke och modell. Det finns många webbplatser som erbjuder omfattande recensioner på nuvarande och tidigare modeller som kan hjälpa en kunnig köpare att hitta en bra och pålitlig maskin. För budgeten sinnade, överväga att köpa en fabrik renoverad löpband med en garanti. Medan används, har dessa modeller återställts till fabriksspecifikationer av tillverkaren och ofta kommer med en garanti för bra prestanda.

  • Läs några recensioner innan du köper ett löpband.
  • Kommersiella löpband vanligtvis är konstruerade med svetsade stålramar.
  • Tränings byxor.