Vad finns det att göra med barn i San Antonio, Texas?

January 7

Sevärdheter i den riktiga staden som är värt att undersöka med barn i San Antonio finns några av normalpriset att barn brukar njuta. Nöjesparker som Six Flags Fiesta Texas, SeaWorld Adventure Park, Splash San Antonio, San Antonio Zoo, och museer som San Antonio Barnmuseet, Cowboy Museum, Texas Air Museum och-beroende på ålders Plaza Theater of Vax Alamo Classic Car Museum och.

En annan typ av verksamhet för att utforska med barn i San Antonio är de som avslöjar Hispanic kultur och kulturarv. Ett besök i Alamo, där Davy Crockett och Jim Bowie dog, kan vara av intresse, eller så kan du titta på en reenactment av slaget vid San Antonio IMAX Theatre Rivercenter. Den Cinco de Mayo firandet den 5 maj varje år, är en minnesvärd festival. Du kan också besöka den spanska guvernörspalatset, den mexikanska kulturinstitutet, eller San Antonio Missions National Historical Park. Den Juneteenth firandet, å andra sidan, hålls till minne slavar i Texas som får ordet av Emancipation Proclama, och så påminner den 19 juni varje år en annan del av vårt kulturarv.

Om du besöker med barn i San Antonio och letar efter ställen att handla, missa Paseo del Rio / River Walk. Med promenader och kryssningar längs flera miles av restauranger och butiker, det är en förändring från varuhus eller remsor köpcentret. Du kanske också vill besöka San Antonio El Mercado, även kallad Salutorget, som sägs vara den största mexikanska marknaden utanför Mexico korrekt.

När du besöker med barn i San Antonio och letar efter ett sportevenemang att närvara, glöm NBA-laget, San Antonio Spurs, eller WNBA laget, San Antonio Silver Stars. Du kan också hitta San Antonio Rampage hockeylag, och San Antonio Missions, en Double A filial till San Diego Padres Major League Baseball team. För en Texas-smaksatt sportevenemang, kanske du också vill leta efter en rodeo.

Årliga festligheter såsom Texas Folklife Festival och Ford Fiesta de las Luminarias, under vilken River Walk lyser med tusentals små ljus kan ha varierande datum, beroende på vilket år. Det är en bra idé att kolla ett evenemang hemsida för schemaläggning så att du kan se dem med barn i San Antonio.

  • Trots att varmt året runt, kan professionell hockey ses i San Antonio.
  • San Antonio erbjuder allt från festivaler till flodkryssningar att barn kommer att älska.
  • Nöjesparker, såsom Six Flags, kan hittas i San Antonio.