Hur väljer jag det bästa Homeopatisk befruktning?

June 18

Det finns ett brett utbud av homeopatiska fertilitets alternativ, från enkla kost och motion förändringar speciella örter och vitaminer. Akupunktur och zonterapi används också ibland som homeopatiska fertilitetsbehandlingar. Välja den bästa homeopatisk behandling för att öka fertiliteten kommer att bero på vilken typ av infertilitet samt kostnaden, lätthet, bekvämlighet och säkerhet av behandlingen.

Många individer upplever infertilitet kommer att välja de enklaste homeopatiska fertilitetsbehandlingar först. Dessa inkluderar ofta beteendeförändringar såsom modifikationer dieten, öka mängden av lätt motion, och att minska mängden stress som upplevs. Kostförändringar för att förbättra fertiliteten hos både män och kvinnor är att äta en hälsosammare och mer balanserad kost som är full av frukt, grönsaker och friska källor av protein och fett. Bearbetade snacks och höga halter av transfetter, salt och socker kan förvärra eventuella befintliga hygienkrav, såsom diabetes, högt blodtryck, eller sköldkörtelproblem, och kan minska fertiliteten. Byta till ekologiska frukter, grönsaker och animaliska produkter kan också bidra till att förbättra fertiliteten, som bekämpningsmedel och hormoner hittade ibland i animaliska produkter kan också sätta fertiliteten i riskzonen.

Motion och stresshantering är också homeopatiska fertilitetsbehandlingar som är billig och allmänt lätt att genomföra. Lätt till måttlig motion kan öka fertiliteten, särskilt hos individer som är antingen underviktiga eller överviktiga, men alltför ansträngande motion bör undvikas. Vissa människor har funnit att sänka nivåerna av stress som de upplever kan hjälpa sin kropp föryngra, som stressreducering sannolikt sänker blodtrycket, minskar antalet stresshormoner i blodet, och förbättrar kvaliteten och mängden sömn.

För individer som väljer att ta örter, vitaminer eller kosttillskott för att öka fertiliteten, det finns flera homeopatiska fertilitetsmedel tillgängliga. Sepia 6c är en naturlig fertilitetsbehandling för kvinnor som har upplevt oregelbunden ägglossning eller brist på ägglossning, men kvinnor som har upplevt återkommande missfall istället rekommenderas att ta Sabina 6c. Aurum rekommenderas för kvinnor som har antingen depression eller en minskad sexlust. Silica ibland rekommenderas att förbättra immunförsvaret hos kvinnor, och fosfor ibland rekommenderas för att minska stressnivån och ångest. Homeopatiska fertilitetsbehandlingar för män inkluderar Sepia 6c för en minskad sexlust och Medorrhinum för impotens.

Akupunktur och zonterapi behandlingar är andra homeopatiska fertilitet läkemedel som vissa individer väljer att genomgå. Även om dessa behandlingar är generellt dyrare än kost och motion förändringar eller tillägg, har vissa funnit dem vara effektiva på att öka fertiliteten. Innan du påbörjar någon homeopatisk fertilitetsbehandling, är det bäst att rådgöra med din läkare för att se till att praxis är säkert.

  • En vuxen kvinnas reproduktiva systemet.
  • Zonterapi är en drogfri behandling som använder tryckpunkter, såsom de som finns i handen, för att hjälpa till att läka kroppen.
  • Fertilitet diagram hjälpa par identifiera kvinnans mest fertila dagar.