Vad är Zonterapi sandaler?

July 18

Zonterapi är en alternativ praxis medicin som innebär massera vissa tryckpunkter belägna i fötter, händer och öron. Många troende i zonterapi hävdar att praxis kan bota, slåss, eller förhindra vissa fysiska krämpor. Zonterapi sandaler är speciellt utformade sandaler som utnyttjar dessa principer - sandalerna är utformade med höga och låga punkter som efterliknar en massage ges för hand, vilket stimulerar tryckpunkter i fötterna när sandalerna är slitna.

Den mänskliga foten har mer nervändar än någon annan del av kroppen; Därför är det många som hävdar att stimulera fotsulorna är ett av de bästa sätten att positivt interagerar med viktiga organ i kroppen. Varje upphöjd yta av sandaler är avsedd att stimulera ett parti av foten som motsvarar en zon av kroppen. Olika punkter arbeta på olika områden av kroppen, eftersom varje punkt stimulerar en annan uppsättning av nervändar genom foten.

Zonterapi sandaler normalt inte är avsedda att bäras hela dagen, även om vissa märken hävdar att de kan vara. De sandaler är oftast bara bärs under perioder på dygnet när bäraren mestadels kommer att stå stilla. Många användare har möjlighet att ta promenader i sina sandaler, men det är inte nödvändigt att gå i dem för att få full effekt.

Användare av zonterapi sandaler tenderar att använda dem när du tittar på tv, sitta ner för en måltid, arbetar vid en dator, eller städa upp runt huset. Zonterapi sandaler är placerade på fötterna innan försiktigt gungande fötterna fram och tillbaka. Utformningen av zonterapi sandaler tillåter vanligtvis användaren att ge sig själv en fotmassage enkelt och diskret. Zonterapi sandaler är oftast tillräckligt liten för att tas med överallt, så att de kan användas i komfort.

Känslan av sandalerna mot botten av fötterna kan vara lite stark för nybörjare. Säljare av zonterapi sandaler rekommenderar att förstagångsanvändare bära strumpor med sina sandaler tills de har möjlighet att vänja sig vid känslan att de sandaler erbjuda. Det rekommenderas också att sandalerna inte ersätta sund medicinsk rådgivning. Dessa typer av sandaler är tänkta att förstärka traditionella vetenskapen med nya ålders övertygelser; de är inte avsedda att ersätta vetenskapen eller modern medicin.

  • Man tror att en zonterapi massage till foten kan minska smärta och stress i hela kroppen.