Identifiera Vanliga Lawn Skadedjur

July 27

Lawn skadedjur kommer i alla former och storlekar. Inte alla skadedjur äter gräs eller vrid den bruna de skador de orsakar kan vara kostsamt och irriterande att hantera.

Moles anses ett skadedjur av alla som har dem i deras trädgård. Även om de inte äter gräset eller rötter, kan tunnlarna de gräver orsaka marken att kollapsa och lämna gapande hål i gräsmattan. Andra skadedjur som äter gräs och rötter kan också använda dessa tunnlar för enkel åtkomst till deras utfodring marken utan att lätt upptäckas.

Syrsor äter gräs och tunnel genom marken. Mole syrsor lämnar små högar av jord nära deras grävande. De lägger sina ägg under jord där de bor de flesta av sina liv. De lever på gräset strax under ytan, om den inte behandlas, kommer gräset att förstöras och endast nakna jorden kommer att lämnas.

Lawn larver är grönbrun eller köttiga vit färg. De attackerar gräset precis ovanför thatch lagret som kommer att orsaka gula eller bruna fläckar om de lämnas obehandlade.

C-formade vita larver identifieras genom sina tre par ben, blåaktig buken och brunt huvud. De är larver av scarabskalbaggar och kan leva från tre månader till tre år i jorden eller thatch områden. De lever på humus och gräsrötter. De dödar gräsrötterna och lämna grässtrån att vissna och dö.

Spittlebugs är mindre än 1/2 tum lång och har distinkta orange ränder över sina vingar. De lägger sina orangefärgade ägg i ihåliga stammar av halm. När äggen kläcks de börjar suga saften ur gräset. De täcker sig sedan med massiva mängder av skummande spott. När en gräsmatta är infekterad med dem, verkar marken squishy när gick på.

Cinch buggar är liten. När de angripa gräs, gräs vända nyanser av rött. Precis som spittlebugs, de suger saft från gräs, men de släpper också toxiner som dödar gräset. Cinch buggar älskar värmen från solen och de normalt matar ut på den öppna. När angripna, kan de vara svåra att bli av med dem.

Cutworms växa upp till ungefär två inches i längd och tenderar att vara knubbig och gråaktig i färgen. De bor strax under marken och livnär sig huvudsakligen på natten. De dödar gräset genom att skära bladen bort vid stäven.

Skördar termiter bygger underjordiska bon och kan identifieras genom att lokalisera små högar av jord vid ytan. De livnär på natten eller på svala dagar ovan jord. De termiter avskurna grässtrån och driva dem tillbaka till deras nästa till foder.

Innan man tar till bekämpningsmedel, överväga att använda såpvatten i sina hål, väntar dem till ytan och ta bort dem för hand. Detta fungerar även för att bli av med mullvadar. Om allt annat misslyckas, överväga att sätta hund avföring ner tunnlarna, är detta en säker eld fix!