Vad är en blöja hink?

October 24

Hinkar blöja kan vara den mest fruktade sak i barnkammaren, eller en betydande vän att hålla ner lukter av smutsiga blöjor. Det finns många varianter av blöja hink för att passa många olika blöjbyte behov. Större hinkar levereras ofta till föräldrar som använder blöja tjänster, och de har oftast någon typ av luftuppfräschnings enhet, oftast i locket, som hjälper att hålla nere lukt. De kan också ha plast foder för att hålla smutsiga blöjor från att röra hinken.

Om du funderar på att köpa en blöja hink, få en med plast liners. Hinkar blir illaluktande och smutsiga snabbt, och om du inte vill tvätta hink på en frekvent basis, förvänta dig inte en liten deodorizer att helt bli av med lukten. Detta råd räknas om du använder tyg eller engångsblöjor.

En annan funktion för att leta efter om du använder tygblöjor är en hink som klarar blöta, drippy blöjor. Eftersom du kan ofta skölja blöjor innan du faktiskt tvätta dem, kan de behöva sitta blöt i en hink för en dag eller mer. Du har förmodligen inte bör ersätta hinkar som är gjorda för engångsblöjor för de som är lämpade för tygblöjor.

När det gäller engångsblöjor, många människor älskar hinkar som bidrar till att komprimera blöjor, eftersom storleken på engångs kan öka när de är blöta. De gillar också hur lätt det med en liten lock i mitten av en större lock där de kan bli av blöjor utan att öppna hela hinken och fyller rummet med blöja lukt. Det finns flera företag som gör en blöja hink, eller mer än en, som uppfyller dessa krav.

En av de mest populära hinkar blöja för engångsmaterial är blöjan Genie gjorts av Playtex Company. De tidiga modellerna hade en speciell funktion, där du skulle sätta in blöjan i en liten korg och sedan vrida den. Detta skulle komprimera blöjan och släppa ner den i fodrade hink. Vissa föräldrar hittade twist mekanismen lite svårt att använda, men andra gillade hur blöjan minimeras lukter. Andra varumärken konkurrerar nu med blöja Genie och inkludera blöja Champ. De flesta av dessa modeller gör ett bra jobb att minimera lukt och blöja Champ kräver inte köpa speciella påsar till linje hinken utan tillåter dig att använda någon typ av plastpåsar som du har.

I priset, kan den mest enkla blöja hink kosta ungefär $ 10-15 amerikanska dollar (USD). Finare hinkar kostar mer, med många prissatta mellan $ 30-40 USD. Du har sällan betala mer än så för blöja hink, och många föräldrar tror att de dyrare hinkar är definitivt värt priset för att undvika de oundvikliga dofter som kommer från barnblöjor.

  • Vissa blöja hinkar komprimera engångsblöjor.
  • Blöja hinkar bör hållas nära under blöjbyten sessioner.