Hur väljer jag det bästa Cocoa Body Butter?

September 22

Du kan besluta om den bästa kakaokroppssmör för dig genom att pröva olika alternativ, mycket uppmärksamma på huden, och undvika produkter som innehåller ingredienser du kan vara känsliga för. Det finns ingen specifik produkt som fungerar för alla, eftersom varje persona € s hud är olika och reagerar bättre på olika saker. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dig, börja med att surfa på nätet eller besöka en lokal återförsäljare.

På många sätt skiljer kakaokroppssmör från traditionella lotion. Det är i allmänhet rikare på textur, tjockare, och innehåller kakaosmör som en av huvudingredienserna. Kakaosmör är tillverkad av den rika gula fett som kommer från kakaobönor, samma bönor som används för att göra choklad.

Denna kroppssmör kan också innehålla olika andra ingredienser, ofta blandar Shea smör och extra hud utjämning agenter för att ge optimal mjukhet till huden. Börja leta efter kakaokroppssmör som passar dig bäst genom att bläddra genom flera alternativ. Läs etiketterna och hitta en sort som passar din hudtyp. Om du har mycket torr hud, kanske du vill ett alternativ med olika tilläggs oljor och hudkräm för att mjuka upp torra fläckar.

Du bör snabbt märka hur varje kroppssmör gör huden utseende och känsla. Om du upptäcker att ett visst märke eller typ lämnar du känner grynig eller oljig, byta till en annan formel. När du € ve valt en som fungerar för dig, bör huden börjar kännas mjuk och smidig utan överflödigt fett skapar ett problem.

Om du någon gång din hud blir irriterad, röd, inflammerad, kliande eller krokig, sluta använda produkten och kontakta din läkare. Detta skulle kunna signalera en allergisk reaktion. Du bör endast prova en kakaokroppssmör i taget så om en reaktion uppstår youare kunna berätta vilken produkt orsakade problemet. För mycket milda reaktioner, tvätta det drabbade området med mild tvål och varmt vatten. Du kan också använda en hydro kortison baserad kräm för att lindra eventuella klåda.

När du har valt en kakaokroppssmör som verkar fungera på det sätt du vill, fortsätter att testa den för en vecka eller två. Om inga biverkningar uppträder och din hud blir friskare och mjukare; itâ € s säkert att säga att du har hittat en bra match. Annars prova en ny sort.

Se till att köpa den minsta badkar finns i varje kakaokroppssmör medan du fortfarande testar dem. Du kanske till och med kunna hitta gratis eller till låg kostnad provstora versioner genom tillverkaren eller varumärke återförsäljare. Detta kommer att hindra dig från att slösa pengar på ett objekt som du canâ € t användning.

  • Kakaosmör kan användas för att fukta och skydda huden.
  • Ett spa kan erbjuda massagebehandlingar som använder mjukgörande kakao eller andra kroppssmör.
  • Kakaosmör är en stor del av kakao body butter.
  • Sheasmör kan läggas till kakaosmör för att ge extra mjukhet.
  • Kakaosmör är tillverkad av det fasta fettet uppsamlades från kakaobönor.
  • Olika märken av kroppssmör innehåller olika ingredienser.