Vilka är de olika typerna av Spy Phone?

September 20

En spion telefon är en miniatyr spioneri anordning som används för att fånga video, ljud och den geografiska placeringen av en person genom en mobiltelefon. Dessa telefoner finns i många former och mönster. Denna speciella teknik kan installeras i vanliga telefoner, vilket gör att de kan fjärr spåras. Programvaran är vanligen placerad i den inre chip av telefonen, där det är svårt att lokalisera.

Den teknik som används för övervakning av mobiltelefoner är allmänt tillgänglig i både kommersiella och fria program idag. Dessa produkter erbjuder en mängd verktyg som ger en detaljerad redovisning av mobiltelefon-användning. Mobiltelefoner använder SIM-kort som minnesenheter att spåra meddelanden och information i telefonen. Spy telefon teknik gör att dessa SIM-kort som ska registreras och deras information överförs till extern övervakningsutrustning. Dessa kort ger historiska dokument av textning, e-post och videosändningar från mobilen.

En spion telefon kan användas för flera spårningssituationer. Dessa telefoner används vanligtvis för att spåra fusk makar eller övervaka en childâ € s aktiviteter under hela dagen. Telefonen innehåller programvara som automatiskt uppdateras till Internet, vilket möjliggör fjärrövervakning.

Spy telefonens programvara ger fullständig övervakning av en telefon via fjärrkontroll och tillgång. Denna övervakning omfattar telefonsamtal och Internet web spårning. När spion programvara installeras på en telefon, kan en spårningsanordning användas för att lyssna och spela in alla telefonsamtal på telefonen.

Global Positioning System (GPS) spårning är en annan aspekt av spion telefonens programvara. Denna typ av verktyg möjliggör fjärrövervakning av läget för en mobiltelefon. Med utvecklingen av GPS-enheter i mobiltelefoner, kan övervakningsutrustning inte bara övervaka konversationer utan också följa en användares resor och rörelser.

Spy telefon teknik möjliggör granskning av alla inkommande och utgående samtal. Genom att använda den här spion programvara, är de specifika samtalstider, telefonnummer och samtalstider spåras och rapporteras. Detta ger en fullständig revision av alla telefonsamtal under hela dagen.

Många mobiltelefoner idag anses smarta telefoner. Dessa telefoner möjliggör full tillgång till program och webbplatser på Internet som en gång var reserverade för persondatorer. Spy telefon teknik ger full revision av alla spel, webbplatser, snabbmeddelanden chattar, och Internet. Denna programvara liknar övervakning programvara som kan läggas till en dator skrivbord.

  • Spy telefon teknik gör informationen på SIM-korten som ska spelas in.
  • En spion telefon övervakar en otrogen make verksamhet.
  • Spy telefon teknik kan övervaka och rapportera all aktivitet på en smart telefon.