Hur väljer jag det bästa Organic Spirulina Pulver?

May 16

För att välja den bästa ekologiska spirulina pulver, bör man se till att produkten är märkt med dess vetenskapliga namn, Arthrospira platensis. Den blågröna alger bör märkas som ekologiskt certifierade. Etiketter för bästa spirulina pulver ska också beskriva proteintillskott som helt ren, såväl som icke-genetiskt manipulerade, eller "icke-GMO."

Den bästa ekologiska spirulina pulver kommer vanligtvis kosta mer än icke-ekologiska sorter av superfood. Pulvret ska lätt upplösas när de blandas. Den bör också kunna lätt blandas med olika typer av drycker, inklusive vatten, grönsaker eller fruktjuice eller andra hälsosamma vätskor. Även färgen på blågröna alger kan naturligtvis variera, bör en ny produkt vara en rik nyans av blå-grön till grön.

En friskhet paket kan typiskt hittas i en Spirulina pulverbehållare. Detta paket bör inte konsumeras. Dess närvaro i behållaren, men kommer att öka produktens livslängd. Friskhet bör också underhållas av en ordentligt försluten behållare. Om en behållare har en trasig tätning, bör det rapporteras och inte köpt.

Behållare av ekologisk spirulina pulver varierar, och bör köpas enligt egna önskemål. Många hävdar att förseglade aluminium eller poly påsar ger den färskaste pulvret. Plastdunkar, kartonger och kartonger kan också innehålla en fin produkt. Eftersom Spirulina är normalt inte en reglerad produkt, bör alla krav på en etikett med en förment regerings enhet bedömas med skepsis.

Vissa användare av spirulina pulver sätter sin tillit till vissa varumärken som de har lärt känna från tidigare köp av andra hälsotillskott. Detta kan vara ett bra sätt att urskilja den bästa produkten. Frågar vänner och familj som använder produkten kan också vara till hjälp för människor som vill hitta både den bästa spirulina pulver samt var du kan köpa den.

Användare av pulvret kan vilja testa olika märken innan han gick över en föredragen alger. Man kan prova en produkt för att se om dess påstådda fördelar, såsom ökad energi och minskad allergier, inträffar efter användning. Med samma metod, kan man också notera om ett visst varumärke har några oönskade effekter också.

Organisk spirulina pulver anses säkert för de flesta människor i små mängder. Med den rekommenderade dosen av produkten är det säkraste sättet att införliva spirulina i kosten. Vissa människor, som de med metabola sjukdomar, bör undvika hälsotillskott. Samråd med en läkare, men är tillrådligt när man försöker något nytt naturläkemedel.

  • Ekologisk Spirulina är dyrare än den icke-ekologiska sorten.
  • Eftersom Spirulina är normalt inte en reglerad produkt, bör alla krav på en etikett bedömas med skepsis.
  • Spirulina pulver kan användas som ett komplement till djurfoder för akvarier.