Windows 7 Multiplayer Game Grunderna

May 10

Windows XP levereras med flera multiplayerspel som tillät dig att spela motståndare på Internet. Dessa försvann med Windows Vista. I Windows 7, de är tillbaka. Du kan återigen spela Windows multiplayerspel över Internet. De är gratis och visuellt tilltalande.

Det finns tre multiplayer spel i Windows 7: Internet Backgammon, Internet Checkers, och Internet Spader. Du kan komma åt dem alla från Windows Games Explorer. Var och en av de spelen följer ett liknande rytm:

  • När du startar spelet, ställer du din egen skicklighetsnivå - början, mellanliggande eller avancerade.

    Du kan ändra din nivå självbedömning som helst: Välj bara Game → åknivå. Du måste stänga och öppna spelen Explorer innan den träder i kraft.
  • Datorn ansluter till Microsoft-server, vilket matchar dig med en partner på Internet som gav sig på samma skicklighetsnivå. När matchmaking är klar ser du spelskärmen.

    Windows 7: s multiplayer spel har en chatt-funktion, men det är lamt. Du kan bara välja från en begränsad lista med konserverade och extremt oförargliga utrop.
  • Om du ger upp, kan du klicka på Avgå knappen och din motståndare informeras om segern.

    Om du (eller din motståndare) väntar för lång tid att svara på en flytt, tar Microsoft över, och du (eller din motståndare) hamnar spelar mot datorn.

Du kan se din egen win-förlust rekord (välj Spel → Statistics) och ändra bakgrunden (välj Spel → Ändra utseende).