Vilka är fördelarna med en vessla som husdjur?

May 13

Det finns många fördelar med att hålla en iller som husdjur. De är mycket nyfikna, lekfulla, äventyrliga, tillgiven och sällskaplig, vilket gör dem väldigt underhållande och uppfylla små hus gäster. De är också mycket tyst djur som sover större delen av dagen, vilket gör dem bra för människor som är borta från hemmet under dagen. Illrar gör också stora husdjur på grund av deras långa livslängd, ringa storlek och förmåga att strö utbildas.

En av fördelarna med att behålla en iller som husdjur är att de är mycket lekfull och nyfiken. Dessa husdjur kommer att underhålla sig själva och deras ägare i processen. De älskar att leka med leksaker och är fascinerad av nya dofter, sevärdheter, ljud, saker och platser. Watching illrar oblyga glädje och nyfikenhet är skyldig att väcka glädje och skratt till sina ägare. Hälsofördelar från lycka husdjur kan ge är väl dokumenterat, och illrar är inget undantag från denna regel.

Att ha en iller som husdjur är ett bra alternativ när man är ute efter en tillgiven och sällskaplig vän. Illrar är mycket sociala varelser, ungefär som människor, och det är ofta rekommenderat att mer än en iller tas hem. Dessa djur älskar att spela och interagera med varandra, och deras ägare kommer att ha skitkul att titta på dem springa runt och leka tillsammans. Även när dessa husdjur har andra illrar att spela med, kommer de fortfarande har massor av energi att leka med sina ägare.

En annan fördel med att hålla en iller som husdjur är hur tyst det är. Trots sin lekfulla karaktär, dessa djur artikulera sällan, och när de gör, är det i allmänhet mycket tyst. Den enda gången en iller kan göra ett ljud tillräckligt högt för att uppmärksamma grannar, i det fall det är ont eller mycket rädd.

Illrar gör också stora husdjur på grund av sin ringa storlek. De är tillräckligt små för att inte orsaka mycket skada när de kör runt huset och oundvikligen knock in i saker. På grund av sin ringa storlek, kan de också hållas i relativt små burar. Den ideala iller bur är lång med flera nivåer, så även de större burarna tar inte upp mycket plats. Den lilla storleken hos dessa husdjur bidrar också till deras adorableness.

En stor fördel med att hålla en iller som husdjur är att de kan vara strö utbildas. Illrar är inte riktigt lika konsekvent som katter när det kommer till strö utbildning, och det är naturligtvis att bli några olyckor, men de är en av de få djur med denna förmåga. Det är ett bevis på deras otroliga intelligens.

En stor anledning att välja en iller som husdjur är att de har en relativt lång livslängd. Den genomsnittliga iller lever ungefär sju år, så länge varaktiga relationer kan bildas med dessa husdjur. De är också kända för att förbli mycket lekfulla hela ålderdom.