Vilka är de olika typerna av växtbaserade piller?

February 16

Växtbaserade piller är naturliga alternativ till kemiskt framställda receptbelagda läkemedel, vitaminer och andra kosttillskott. Ett kemiskt framställda läkemedel är ett som är skapad med element som normalt inte bildas eller behandlas av den mänskliga kroppen. Den mänskliga levern måste behandla alla mediciner och många typer av läkemedel är hårt på levern. Olika typer av växtbaserade piller inkluderar grundläggande örter, såsom vitlök, kanel, och gurkmeja; Men, kan växtbaserade kosttillskott göras från andra icke-ört poster, såsom växter, blommor och bark. Herbal alternativ medicin kan också innehålla mineraler, såsom zink och magnesium, som kroppen behöver för att fungera korrekt.

Generellt är växtbaserade piller används ofta i holistiska hälsometoder. Holistisk medicin är teorin att människor kan läka sig själva helt eller delvis från insidan och ut. Dessutom framhåller i teorin att de flesta åtgärder strikt härrör från naturen är bättre att konsumera än de med kemiska tillsatser.

Växtbaserade kosttillskott är vanligtvis tillgängliga i andra former som bara tablettform. De kan vara tablettformade, krossas till pulver och placeras i kapslar, eller till och med flytande i tinkturer för att dricka. Plus, kan de också innehålla homeopatiska medel. Bruket att homeopati går filosofin att om mycket små delar av en sjukdom läggs till något en person intar, såsom ett piller, det kan faktiskt förhindra samma sjukdom uppstår genom att göra kroppen immun mot det.

Det finns växtbaserade piller, kapslar, tabletter och flytande former för nästan varje krämpa. Det är inte vanligt, men för traditionella läkare utbildning för att inkludera alternativ medicin, holistisk hälsa, eller homeopati, särskilt i västerländska kulturer. En läkare eller nutritionist har typiskt att söka alternativa eller kompletterande utbildning inom dessa områden.

Naturliga växtbaserade piller används ofta för att ersätta traditionellt gjorda vitaminer, kroppsbyggande kosttillskott, eller rättsmedel människor tar för vardag krämpor, såsom smärta i kroppen, influensa och förkylningar. Det finns även växtbaserade piller för kroniska sjukdomar, såsom sömnlöshet, ångest, bihåleinflammation, och Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Naturläkemedel kosttillskott kan ibland effektivt ersätta och förhindra överanvändning av antibiotika piller. Det finns några växtbaserade piller som kan hjälpa återställa bodyâ € s egna goda bakterier efter att ha tagit nödvändiga antibiotika. Även vissa växtbaserade piller hjälper rengöra organ, såsom urinblåsan, njure, och lever, genom att avlägsna infektion eller bakterier och toxiner som kan orsaka infektioner.

Apotek och butiker lägger växtbaserade tillägg till sina lager. Några av de tillägg kan emellertid fortfarande framställas i kommersiella laboratorier som använder tillsatser och fyllmedel, särskilt i Förenta Staterna. Typiskt att de bästa platserna köpa örtmedicin är naturliga avsättnings hälsa eller marknader. De flesta naturliga hälsobutiker har konsulter som kan hjälpa en person välja lämplig örtmedicin.

  • Grundläggande örter som vitlök, kanel och gurkmeja kan köpas i kapselform.
  • Vissa typer av växtbaserade piller kan användas för att behandla kronisk sömnlöshet.
  • Växtbaserade piller är naturliga alternativ till kemiskt framställda mediciner.
  • Växtbaserade piller används ofta i holistisk vård.