Hur väljer jag det bästa Gel Bronzer?

November 24

En konsument ska välja en gel bronzer som hjälper henne att uppnå den mest naturliga utseende solbränna. Det önskade resultatet kan vara svårt att uppnå, men eftersom många bronzers är kända för att producera en orange nyans snarare än en brun ton. Trots de olika färgresultat, är självgarv fortfarande ett säkrare val än traditionell garv. Snarare än sola under naturliga solen eller i ett solarium, kan ett faux garvare använda en gel för att uppnå det väsentliga i en UV-fri solbränna.

Gel bronzer liknar en bronse lotion, men med en annan konsistens. Medan lotion är lätt och krämig, har gel en tjockare viskositet. Gel tar också några minuter för att torka medan lotion är indränkt i huden mycket tidigare. Oavsett bronzer väljs bör konsumenten använda det enligt anvisningarna.

Använda för mycket gel bronzer kommer att resultera i klibbiga hud som tar lång tid att torka. Dessutom använder mer gel än nödvändigt producerar ojämna brons ränder. Sådana ränder motverka syftet av en gel bronzer, vilket är att uppnå en naturlig solbränna look utan att fysiskt garv.

Vissa bronzer innehåller gnistrar och är tänkt att glittra. Även om detta kan vara en rolig on-the-stranden eller på-the-klubben utseende, kan det inte vara lämpligt för dagligt. När du väljer en bronzer, bör konsumenterna leta efter ord som shimmer, gnistra, glitter, och glans. En gel bronzer saluförs med dessa villkor kan inte vara bäst om du önskar en naturlig solbränna.

Om du letar efter en all-over bronzer för att täcka kroppen, det finns många forum på nätet som erbjuder recensioner av sådana kosmetiska produkter. En dyrare gel kan vara värt det om det är känt att pågå förbi några duschar eller nedgångar i poolen. Vissa gel bronzers hävdar också att vara "ränder", även om dessa påståenden är ofta felaktiga. Prova ett lapptest med en garv bronzer innan du köper en hel flaska.

Välj en bronzer som har varit hudläkare testat. När du använder den på ditt ansikte - där huden är benägen att vara överkänslig - vara noga med att läsa ingredienserna etiketten noga. Vissa människor blandar gel bronzer med en extra skonsam produkt som babylotion innan du använder den. Tricks som denna späda bronzer, så att den kan spridas mer lätt och jämnt.

Många kosmetiska tillverkare säljer gel bronzer. Produkterna finns på apotek, varuhus och special skönhet butiker. Vissa solarier sälja denna bronzer, liksom. Solarier säljer normalt bronse lotion dock samordnar det med sina solarier.

  • Solarier ofta säljer bronzer produkter som är tänkta att förstärka effekten av ett solarium.
  • En gel bronzer produkt kan bidra till att uppnå en naturlig solbränna utan risken för solskador.