Hur väljer jag det bästa Svampinfektion Remedy?

July 29

Svampinfektioner är hudinfektioner som orsakas av en svamp. Det finns flera typer av svampinfektioner, vanligtvis känd som ringorm, Jock kliar, och fotsvamp. Välja den bästa svampinfektion botemedel är ofta en fråga om personlig preferens. De flesta drog butiker bär krämer, salvor och sprayer som utformats för att behandla vissa typer av svampinfektioner, eller vissa människor kanske föredrar att använda ett naturligt svampinfektion botemedel som tea tree olja.

Fotsvamp är namnet på en svampinfektion som drabbar en eller båda fötterna. Huden på fötterna ofta blir röd och extremt kliande och huden mellan tårna kan börja sudda bort. En over-the-counter mediciner som kallas tolnaftat används ofta för att behandla detta tillstånd och finns som den aktiva ingrediensen i sprayer och krämer. Vissa potentiella biverkningar vid användning tolnaftat som en svampinfektion botemedel kan inkludera mild till måttlig hudirritation, eller i sällsynta fall en allvarlig allergisk reaktion kan utvecklas. Om ansikte eller tunga börjar svälla eller om bikupor utvecklas och det är problem att andas, behövs akut medicinsk hjälp.

Ringorm är en svampinfektion som kan påverka någon del av kroppen och oftast visas som en relativt liten rodnad ring kliande, flagnande hud. Antingen mediciner innehållande mikonazol eller klotrimazol kan användas som en svampinfektion botemedel mot ringorm. Biverkningar kan vara illamående, huvudvärk, eller magont. Svåra allergiska reaktioner är sällsynta, men några negativa biverkningar bör rapporteras till en läkare direkt.

Jock kliar är en svampinfektion som utvecklar i ljumske. Samma mediciner som används för ringorm kan användas för att behandla Jock kliar. För svampinfektioner i hårbotten, kan en läkemedel schampo innehåller selen svavelväte kan användas som en svampinfektion botemedel. Potentiella biverkningar av selen svavelväte inkluderar hudirritation, håravfall, eller hår missfärgning.

Tea tree olja är en mycket populär naturlig svampinfektion botemedel. Den tea tree olja kan appliceras direkt på det drabbade området, även om försiktighet bör iakttas vid användning på ljumskarna. Vissa patienter har rapporterat mild till måttlig stickningar eller brännande för en stund efter applicering tea tree-olja. Tea tree olja har en stark doft som är obehagligt för många människor. Av denna anledning, många som använder denna metod för behandling av svampinfektioner i hårbotten föredrar att lägga några droppar tea tree olja till en favorit schampo eller balsam.

  • Aktuella sprayer kan appliceras dagligen för att döda svampen förknippas med Jock kliar.
  • Mediciner innehållande mikonazol eller klotrimazol kan användas som en svampinfektion botemedel mot ringorm.
  • Innan ansökan en svampdödande kräm, se till att det är lämpligt för det tillstånd det används för att behandla.