Hur väljer jag det bästa Freeware Graphics?

October 29

Välja de bästa freeware grafiken kan vara en svår uppgift för en nybörjare webmaster. Däremot kan lämpligt val bestämmas genom att helt enkelt bedöma grafik "avsedd användning och en webmaster preferenser. Gratisprogram grafik kan komma i många former, inklusive ClipArt, ikoner, knappar, GIF, animationer, bakgrunder, banderoller och mer. Det är viktigt att en webmaster bli bekant med varje typ av grafisk och deras funktioner innan du väljer dem för sina webbplatser.

Den viktigaste faktorn som webbplatsägare bör tänka på när man väljer freeware grafik är deras önskad användning. Det finns många olika typer av freeware grafik, med många som är lämpliga för ett enda syfte. Till exempel kan banderoller inte riktigt fungerar som ikoner, och ClipArt är oftast olämpligt att använda som bakgrund. Webbsida ägare bör vara medvetna om att även om de skulle kunna konfigurera grafik för att fungera på ett sätt som de vill, besökare ofta vana vid att se en viss typ av grafisk funktion på ett visst sätt.

Naturligtvis freeware grafik också kan ha utanför-the-box använder. De kan tjäna syftet att se ut som de är en funktionell del av en webbplats. Till exempel kan en dummy webbplats räknare grafisk placeras på en webbplats för att få det att verka som om räknaren är i service- och inspelningswebbplatsbesök. En funktionell räknare och en icke-funktionell disk är väldigt olika, så syftet med denna typ av grafik sannolikt kommer att driva en webbplats ägare att välja den bästa typen av grafik för hans eller hennes hemsida.

Webbsida ägare söker standardbilder att visa på webbplatser kan vara glad att veta att de kan hitta och använda en del av dessa bilder gratis. Även om inte alla lager samt royalty-fria bilder är fria att använda, webbplatser som innehåller dem kan vara ett bra ställe att leta efter bilder gratis. Ofta kan fria bilder erbjudas på amatör fotografering webbplatser eller webbplatser ägnas åt att visa upp amatör digital konst. Webbsida ägare skulle vara klokt att dra nytta av dessa alternativ, särskilt om de tycker att de behöver använda mer sofistikerade och komplexa bilder på sina webbplatser.

Dessutom bör webmasters överväga att ha sina freeware grafik anpassad. Vissa webbplatser erbjuder grafiska anpassning tjänster gratis. Webbplatsägare kan också skapa eller redigera befintliga freeware grafik med ett grafikredigeringsprogram, och dessa program kan vara tillgänglig gratis. Använda anpassade grafik är ett bra val för webmasters som vill anpassa sina webbplatser och göra dem minnesvärda.