Vad är en glidande Skafferi?

May 19

En glidande skafferi är ett system av flyttbara hyllor och / eller lådor utformad för att hålla glasburk, flaska, burk eller förpackade livsmedel. Skjut pentryn kan även användas för förvaring av köksredskap och andra kök objekt. Sliding skafferi är en allmän term, eftersom det skulle kunna hänvisa till utdragbar förvaring i ett högt skåp eller ett litet rum fodrade med hyllor. Storleken, stil och lagringskapacitet glid pentryn varierar kraftigt.

De flesta utdrag skafferier har skjutbara lådor gjorda av tråd eller trä. Dessa skafferi lådor kan vara djupt eller grunt. De två vanligaste typerna av glid skafferi lådor är hyllan monterade och självmontering. En hyllmontering skafferi låda uppbäres av strukturen hos hyllor under den, medan den själv monteringstyp hänger fritt i mitten. Självmonteringsskafferi lådor är fästa på vardera sidan av ett skåp eller hylla, medan hyllan stil av rörliga lådan fastens på metallremsor i mitten av träet hyllor.

Skjut skafferier tillåter lättare tillgång till objekt som lagras i baksidan av ett skåp eller hylla än stationära versioner. Eftersom denna typ av tråd eller trä låda diabilder mot person öppnar det, även poster som lagrats i ryggen blir mycket lättare att nå. Denna kvalitet av skjutbara skafferi lådor innebär att lagring i och med de längsta skåp blir mer effektiv. En rörlig skafferi, snarare än en unmovable en, gör ofta för att identifiera etiketter som de på krukor med kryddor eller häftklamrar ska placeras på topparna av containrar i lägre lådor för enkel åtkomst.

Många nyare bostäder byggs med skjutbara skafferi köksskåp. Olika typer av utdragbara skafferi trä hyllor och trådbackar säljs även på byggvaruhus. Villaägare kan ersätta standard stationära hyllor med skjutbara skafferi korgar. Vanligtvis skafferi lådor glida ut på en rulle och spåra monteringssystem av hårdvara. För hus med ett separat skafferi rum utanför köket, kan entreprenörer installera skjutbara lådor som en del av deras egna designarbete för villaägare.

Skjutdörrar skafferi dörrar kan också installeras för att ersätta den vanliga swing öppen typ. Denna dörr typ kan göra typiskt litet pentry rummet mer yteffektiva, eftersom ingen extra rum behövs för att möjliggöra dörren att svänga öppen eller stängd. Skjutdörrar för skafferier kan vara massivt trä eller har härdat glasinsatserna för en modern look.