Vilka är de olika Idéer för Low Calorie Breakfast?

May 22

Låg kalori frukostar är nyckeln till att få den dagen började rätt. Balansera protein med tillräckligt med kolhydrater och vitaminer för att driva kroppen fram till lunch, lågt kalori frukostar kommit in nästan oändliga varianter. Några av de bästa alternativen för lågt kalori frukostar inkluderar smoothies, parfaits, omsorgsfullt tillagade äggrätter och även våfflor.

Snabbt, enkelt och lätt att ta på vägen, kan smoothies vara en perfekt frukost alternativ när det finns ingen tid att laga mat. En stor enkel lågt kalori smoothie kan göras med en frusen banan, en handfull färska eller frysta bär, och en halv kopp soja eller mandelmjölk. Det kalium, C-vitamin, och protein av denna blandning kan ge timmar av näring för bara några kalorier. Para ihop ett litet glas av denna blandning med en skiva fullkorns toast för ett lågt kaloriinnehåll, hög näring frukost på mindre än tio minuter.

Parfaits kan smaka som dessert, men de är fantastiska lågt kalori frukostar. I ett glas eller skål, skikt fettfri, vanlig yoghurt med skivor av någon färsk frukt. För ett krispigt toppning, lägga till en handfull fiberrik spannmål och några mandlar eller valnötter. Om vanlig yoghurt är för sur, försöka blanda det med en droppe lönnsirap eller en liten klick av honung. Undvik fruktsmak yoghurt, eftersom dessa kan packa raskande mängder socker och kalorier.

Ägg har näring att vara den viktigaste händelsen i kalorifattig frukost, men förberedelser tekniken är nyckeln. Använd olivolja eller lätt matlagning spray istället för smör, och torka bort överflödig olja med hushållspapper innan du lägger äggen. En vanlig ägg skålen, såsom oordning eller förlorade ägg, kan banken så få som 150 kalorier, så det finns utrymme för experimenterande. Klättra upp två ägg med en kopp fryst spenat och ett stänk av fettfri ost, eller doppa i en portion ägg med en lätt-smörad bit fullkornsvete toast. För låga kalori frukostar för många att njuta av, prova att baka upp en frittata med sparris, sänkt fetthalt cheddar, och ägg.

Våfflor är bane många dieter existenser, men det finns ingen anledning att de inte kan göras till ett lågt kalori fest. Små frysta våfflor kan ha mindre än 100 kalorier per bit, och när de görs med hela vetemjöl, packa en god dos av fiber samt. För människor som föredrar att undvika förpackade livsmedel, baka en stor sats av hela vete våfflor hemma och frysa dem för bekväm njutning. Toppad med färsk mango eller blåbär och serveras tillsammans med en skiva mager skinka eller veggie bacon, kan våfflor göra en perfekt frukost för någon med en söt tand.

 • En låg-carb frukost smoothie kan funktionen grönkål och andra näringsrika gröna grönsaker.
 • Färsk frukt är en bra frukost alternativ.
 • En kopp havregryn kokt med vatten har 165 kalorier, 4 gram fiber och 5.9 gram protein.
 • Ersätt smör med olivolja eller lätt matlagning spray för att förbereda frukost objekt.
 • Smoothies gjorda i ett kök mixer är perfekta frukostalternativ för personer som tittar sitt kaloriintag.
 • Vanlig yoghurt kan kopplas ihop med frukt för en låg kalori frukost.
 • En frittata lastad med grönsaker är en bra lågt kalorifrukostalternativ.
 • Färska frukter och grönsaker är låga i kalorier.
 • Jordgubbar är en kalorifattig frukt.
 • En våffla toppad med mango kan ge en söt smak, kalorifattig frukost.
 • Ägg tillagade i ljuset olivolja är välsmakande och mycket protein, vilket gör dem en stor frukost val.
 • Vissa människor njuta av en smoothie till frukost.