Vilka är de olika typerna vid rökavvänjning Aids?

March 30

Det finns många typer av rökavvänjning stöd, inklusive nikotinavvänjningskurer, receptbelagda läkemedel, och andra naturliga alternativ. Vissa människor tycker att en produkt kommer att hjälpa dem. Andra kommer att använda några olika rökavvänjning produkter innan du hittar den rätta.

Behandling med nikotinersättning kan vara till stor hjälp för att sluta röka. Dessa alternativ kan vara några av de mest populära rökavvänjning hjälpmedel. Många människor tugga nikotintuggummi som gör att en viss dos av nikotin i kroppen för att hjälpa till att stävja lusten att röka cigaretter. Ett nikotinplåster verkar på liknande sätt. Lappen placeras på huden för att tillåta små mängder av nikotin för att frigöras.

En annan nikotinersättning stöd är elektroniska cigaretter. Dessa upphörande hjälpmedel rökare liknar plåstret och gummi. Användaren andas nikotin för att hjälpa till med de fysiska cravings. Mängden nikotin minskar när kroppen slutar behöver det. Den elektroniska cigaretten liknar en riktig cigarett, men är rökfri.

Receptbelagda läkemedel används ofta som rökavvänjning hjälpmedel. Medicineringen behöver förskrivas av läkare och fyllde på apotek. Dessa mediciner är utformade för att hjälpa till med den fysiska tillbakadragande från nikotin. Det är upp till den förskrivande läkaren att avgöra hur länge patienter använder medicinen.

Det finns några upphörande hjälpmedel naturliga rökning som akupunktur, hypnos, och örter. Akupunktur är en kinesisk lösning där nålar placeras i huden på specifika punkter på kroppen. Detta har varit känt för att hjälpa till med missbruk. Hypnos är när en hypnotisör sätter en person under ett förändrat sinnestillstånd och diskuterar behovet av att sluta röka under den tiden.

Örter som koreanska ginseng har varit kända för att hjälpa människor med stressen så att det blir lättare att sluta röka. Andra örter som kan vara till hjälp i arbetet med att sluta är avena sativa, mimosa te, och valeriana. Dessa örter kan köpas i hälsokostaffärer och kan vara ett säkert alternativ för dem som vill sluta röka.

Det är viktigt för personer som använder upphörande hjälpmedel rökning att vilja sluta röka för sig själva och för sina nära och kära. Rökning hjälpmedel fungerar bäst när det finns ett bra stödsystem för den som sluta röka. Inte röka kan förbättra en persons hälsa och välbefinnande.

  • Vissa människor har använt ginseng för att hjälpa sig själva ganska rökning.
  • Nikotin tandkött och patchar släppa en liten dos av nikotin i kroppen med målet att stävja en rökares sug efter cigaretter.
  • Vissa rökare som vill sluta få vända sig till självhypnos och visualiseringstekniker.
  • Nikotinplåster kan vara ett säkrare alternativ till cigaretter.