Hur du optimerar ditt inlägg och sidtitlar för sökmotorer

October 17

Sökmotoroptimering (SEO) är det praxis att förbereda din Wordpress webbplats för att göra det så enkelt som möjligt för de stora sökmotorerna ska genomsöka den och cacha dina data i sina system så att din webbplats visas så högt som möjligt i sökresultaten.

Ett sätt att presentera ditt innehåll på ett sätt som gör att sökmotorer katalogisera din webbplats lätt är att ge dina blogginlägg och sidor titlar som vettigt och samordna med det faktiska innehållet som presenteras. Om du skapar en sida på ett visst ämne, se till att titeln på sidan innehåller minst en eller två nyckelord om just ämnet. Denna praxis ger sökmotorer ännu mer ammunition för att lista din webbplats i sökningar som är relevanta för ämnet för din sida.

En sida med titeln En bok Iâ € m Läsning ISNA € t kommer att berätta för någon vad bok det är, vilket gör det svårt för människor som söker information om just den boken för att hitta sidan. Om du ger sidan titeln Wordpress Web Design For Dummies: Min Review, du ger nyckelord i titeln, och (om du € re använder anpassade permalänkar med nyckelord) Wordpress infogar automatiskt dessa sökord i webbadressen, vilket ger sökmotorer a triple play sökord:

  • Nyckelord finns i din sida titel.
  • Nyckelord finns i din webbadress.
  • Nyckelord existerar i innehållet på din sida.

Som din Sitea € s närvaro i sökmotorerna växer kommer fler människor att hitta din webbplats och din läsekrets kommer att öka som följd.