Hur väljer jag det bästa USB kvittoskrivare?

October 19

En USB kvittoskrivare kan hjälpa ett företag att växa, lämnar kunderna knacka sin fot som ett kvitto skriver långsamt ut eller har kunder kisande ögonen att läsa klump av text vid mottagandet. USB kvittoskrivare marknaden erbjuder inte mycket variation på modeller, men det finns fortfarande flera viktiga faktorer att gå över innan du väljer rätt skrivare. Det viktigaste är tryckmetod, följt av upplösning och hastighet, och sedan storleken på skrivaren.

I riket av USB kvitto skrivare maskiner, det finns tre tryckmetoder: termisk, effekt och inkjet. Termisk är den äldsta tekniken, men det är fortfarande i stor utsträckning används av många butiker. Med termisk kvittoskrivare, är ett värmekänsligt pappersrulle placeras i maskinen och en uppvärmd enhet springer fram och tillbaka för att producera bokstäver och siffror. Dessa skrivare är ofta billiga att underhålla eftersom det inte finns något behov av bläck och har ordentlig upplösning. Problemet med dem är att om kvittot är föremål för någon värme, kommer papperet blir svart.

Effekt och inkjet liknar, eftersom de båda använder bläck. Den stora skillnaden är bärenheten. Effekt använder en slaganordning som en skrivmaskin, medan bläckstråle sprayer bläck via ett munstycke på papperet. Båda dessa är långsammare och kostar mer än termisk att använda och underhålla, men de har bättre upplösning än termisk och pappret påverkas inte av värme.

Medan tryckmetod kommer att diktera hastighet och upplösning till en punkt, det finns variationer baserade på modell. Av de två, är upplösningen oftast viktigare än hastighet, eftersom kunder och medarbetare ska kunna läsa kvittot, och kunderna kommer vanligtvis att vara villig att vänta en extra sekund eller två för en läsbar kvitto. En snabbare USB kvittoskrivare kommer generellt kostar mer, så - om budgetering är en fråga - gå för en något långsammare modell med läsbar upplösning.

Storleken på USB kvittoskrivare är en mindre ersättning i att hitta den bästa enheten men är fortfarande viktigt. Mer än storleken på enheten, är storleken på kvittopapper den viktigaste frågan här. Om verksamheten säljer objekt med långa namn, eller om lagar diktera att kvittot måste använda en större teckenstorlek eller innehålla ytterligare information som butik inte behöver lägga, sedan en bredare USB kvittoskrivare kommer att vara bättre än en smal en. Ungefär som hastighet, kommer storleken vara en prisfaktor, så att få en skrivare än görs speciellt för den nödvändiga mottagandet storlek och inte större, är bäst.

  • En vanlig USB-kabel.
  • USB-kablar används för att ansluta enheter - såsom kvittoskrivare - till datorer.