Organisera dina Fjärrkontroller

September 6

Det verkar som om varje gång vi vända i dagens samhälle har vi en ny elektronisk manick som behöver någon form av en styrenhet för att fungera. När vi måste ta itu med saker som radioapparater, CD- och DVD-spelare, spelsystem ... listan kan göras lång! Det är så lätt att bli irriterad och frustrerad av det stora antalet olika små elektroniska doodads att en person behöver för att driva sina hemunderhållningssystem.

Organisera dina fjärrkontroller och spelkontroller behöver inte vara frustrerande eller ens skrämmande längre. Här är några enkla idéer som alla kan använda för att hjälpa till att hålla den elektroniska röran ner till ett minimum i deras vardagsrummet.

  • Universell fjärrkontroll. Detta är den enskilt största metoden för att begränsa antalet fjärrkontroller i ditt hem. Även denna post inte kommer att fungera med controllers videospel, kommer det att göra underverk med alla andra typer av elektronisk anordning som normalt är bosatt i ett familjerum. Universalfjärrkontroller finns i en mängd olika modeller som kan styra så få som en eller två olika objekt eller upp till så många som tio olika objekt. Typiskt mer som du kan styra dyrare regulatorn kommer att bli.
  • Dedikerad förvaring. Bredvid köpa en universell fjärrkontroll, det näst bästa sättet att organisera dina kontroller skulle vara att ha någon form av dedikerad lagring. Normalt är detta en viss plats i rummet, skulle ett exempel på detta är de nya lagringsosman som kan köpas i de flesta möbelaffärer. Om du inte använder en möbel, då kan du använda något som korgar, är summan av kardemumman att du kommer att vilja använda en plats som bara ska användas för dina regulatorer.
  • Sko arrangör. Tro det eller ej, att dessa plast skoförvaring som är utformade hängas över dörren kan vara perfekt för att organisera dina fjärrkontroller och controllers videospel. Varje ficka kan ägnas åt en viss typ av styrenhet, och kan också märkas för att undvika förvirring. Om du ska använda den här typen av arrangören dock vara säker på att du använder en som är klart se igenom plasten så att du tydligt kan se vad du har lagt in i varje ficka.

Ett sista ord av råd: Oavsett vilken typ av system du använder för att organisera dina fjärrkontroller måste du behålla den. Det kommer att göra du absolut inte bra alls att gå igenom alla dina fjärrkontroller och separera dem, om du inte sätter tillbaka dem där du fick dem. Om du inte gör det, då du kommer att vara tillbaka där du började, och har ännu en stor röra som du måste städa upp.