Vilka är de olika typerna av Entré Gates?

February 17

Det finns många typer av grindarna, och stilen beror på deras placering och syfte. Designen kan vara dekorativa, praktisk, eller båda. Grindarna finns i olika storlekar och material och används för att komma åt uppfarter, trädgårdar, åkrar, simbassänger, och promenader. De flesta grindar är gjorda av trä, vinyl, smide, eller aluminium, med antingen en gunga eller slide design och är utformade för att möjliggöra antingen fotgängare eller fordon tillgång. Vissa grindarna måste manuellt öppnas och stängas, medan andra är automatiserade.

Trä grindarna finns i många olika utföranden, träslag och färger. Träet måste behandlas för att förhindra röta och termiter skador, och bör målas med några år för att behålla både strukturell integritet och skönhet. En trä infart är ett bra val för dig som gillar att ändra färgerna på hemmet eller närliggande byggnader regelbundet, eftersom porten kan målas för att matcha.

Vinyl grindarna kostar ungefär lika mycket som trä grindar och kräver mindre underhåll, eftersom de behåller sin färg för en livstid och behöver inte målas. Människor som gillar att byta färg på sina entrégrindar periodvis kanske ser detta som en nackdel, eftersom färg wonâ € t hålla sig till vinyl, så att ändra färgen på en vinylgrind skulle kräva en hel grind ersättare. Vinyl har en starkare draghållfasthet än trä och har förmågan att böja, vilket gör den till ett utmärkt val som en infart till en penna eller fält som håller boskap.

Smidesjärn grindarna är extremt tåliga och kan hittas i design för att matcha stilen på nästan alla hem. De är dyrare än trä eller vinyl grindar, men smidesjärn är det bästa valet för säkerheten. Smide är tåligare än trä eller vinyl och kommer att pågå i många år med rätt underhåll. Om den lämnas obehandlad, kommer järn småningom rosta, men måla grinden några års kommer stöta bort korrosion, vilket gör att smidesjärn för att behålla sin ursprungliga skönhet i många år.

Aluminium grindarna är ett bra val i korrosiva klimat, och de är relativt underhållsfritt eftersom aluminium är resistent mot rost. Kedjelänk grindar och staket gjorda av aluminium används ofta för pool kapslingar, eftersom de kan förhindra att unga barn kommer in och även ge en fullständig bild av poolområdet. Aluminium grindar finns även i färger och stilar som ger intryck av smidesjärn samtidigt kostar betydligt mindre.

  • Eftersom smide är mycket robust, är de ofta tros vara det bästa valet för säkerheten.
  • Trä grindarna måste att behandlas för att förhindra röta och termiter skador.