iPhone och iPad Design: Använd JavaScript-ramverk för att lägga till avancerade funktioner

March 12

JavaScript-ramverk hjälper dig att lägga rika funktioner till dina web design iPhone och iPad. Om HTML5 och CSS 3 arenâ € t nog av en utmaning för dig och du vill lägga till mer avancerade funktioner med skript, kan du spara tid och besvär genom att börja med en av dessa populära JavaScript-ramverk.

 • jQuery Mobile är den mobila versionen av den mycket kraftfulla jQuery JavaScript-bibliotek. Den mobila versionen fungerar i de flesta smarta telefoner och erbjuder gränssnittskomponenter användar som går långt utöver en JavaScript-bibliotek. Användargränssnittselement omfattar ökad stylade former (som visas i denna figur), ett stort utbud av listtyper, söka, sidövergångar, teman och mer.

  Med stöd av hårdvarutillverkare och .mobi gruppen, har detta projekt flest sponsorer av något av de mobila ramar. Detta indikerar vanligtvis varaktig effekt och kvalitet ett open source-projekt, vilket gör jQuery Mobile en bra satsning nu och in i framtiden.

  iPhone och iPad Design: Använd JavaScript-ramverk för att lägga till avancerade funktioner

 • Sencha är ett kommersiellt ramverk utvecklingsbolag. Efter dess verktyg är ur fas beta utveckling, kommer de förmodligen att kosta pengar att använda. Dessa verktyg kommer sannolikt ge dig bättre om du behöver en produkt kommersiellt-nivå som kommer med kundsupport.

  Granskning funktioner och demos på Sencha webbplats och tydligt detta företag utvecklar verktyg som kan användas för att skapa rika-media reklam, samt komplicerade interaktiva funktioner, såsom Solitaire spel.

  iPhone och iPad Design: Använd JavaScript-ramverk för att lägga till avancerade funktioner

 • IUI är den äldsta iPhone web app ram. Skapades av utvecklaren Joe Hewitt, ser sitt användargränssnitt ungefär som en iPhone applikation. En bra funktion är att detta verktyg bygger i Offline Storage. Offline Storage är vad gör en webb-app för att fungera även när en användare inte är ansluten till Internet.
 • iWebKit var en av de första webb app ramar. iWebKit fokuserar på att uppnå ett användargränssnitt som är så nära iOS infödda användargränssnitt möjligt att använda HTML5, CSS 3, och JavaScript. Denna ram inbegriper hjälp widgets, formulär och förmågan att visa RSS-flöden, vilket gör det till ett bra ställe att börja om du vill bara fokusera på att skapa webbprogram för iOS-enheter.

  iPhone och iPad Design: Använd JavaScript-ramverk för att lägga till avancerade funktioner
 • Impact Engine är ett ramverk som fokuserar på att möjliggöra för utvecklare att skapa spel som känns som installerade infödda apps. Ita € SA bra val om du är intresserad av att göra spel med HTML5, CSS 3, och JavaScript. Det nuvarande priset är $ 99.
 • Cubiq är ett bra sätt att lägga till interaktiva funktioner utan djupdykning i alla komplexiteten i ramverksverktyg.

  • iScroll: Skapat på grund av svårigheten att använda position: absolute inom den virtuella iPhone fönstret, gör iScroll det enklare att ha en fast bar högst upp eller längst ner på sidan.
  • Maskinvara Accelererad dragspel: ett dragspel visar sidhuvudet eller första raden i en sektion. När användaren rör vid det, expanderar den så att användaren kan se resten av texten i det avsnittet. Dragspel är användbara när skärmyta är knapp, som det är på iPhone eller iPod touch.

   Dragspel effekter på mobilen är svårt och oftast hackig och ryckig, inte släta. Cubiq använder CSS 3 översätta egendom till bättre kontroll öppning och stängning. Ita € SA smarta teknik eftersom iPhone använder hårdvaruacceleration med denna egenskap för att säkerställa att omvandla är slät.
  • Skjut-in menyn: Om du vill stoppa din navigations upp förbi toppen av din sida och göra det möjligt för användarna att dra ner när de behöver det, detta oneâ € s för dig. När du lägger till bild-in menyn på din webbplats, kan det stylas och ställa in för att hålla din navigerings använda några ikoner eller design som du föredrar.

   iPhone och iPad Design: Använd JavaScript-ramverk för att lägga till avancerade funktioner

  • Lägg till på hemskärmen: Detta lägger en flytande ballong längst ner på din webbsida på en iPhone och längst upp på sidan på en iPad, för att påtala det Lägg till på hemskärmen funktionen på iPhone.

   Lägga till en bildtext meddelande till iPhone och iPad gör det mer troligt att besökare kommer bokmärke din webbplats. Meddelandet, som visas i denna figur, stannar dynamiskt på plats längst ned på sidan när användaren rullar. Du kan anpassa hur lång tid innan meddelandet visas och försvinner. Itâ € s också tillgänglig på 13 språk.

   Användare kan välja Lägg till bokmärke, Lägg till på hemskärmen, Mail Länka till den här sidan, eller alternativet Utskrift. När en användare väljer Lägg till på hemskärmen, är en liten ikon sparas på iPhones startskärmen.

   iPhone och iPad Design: Använd JavaScript-ramverk för att lägga till avancerade funktioner