Hur hanterar jag en polis Traffic Stop?

July 2

Det första du bör normalt göra när en officer signalerar ett trafikstopp är att erkänna kommandot omgående. Signal som ni kommer att dra över och göra det så snart som du säkert kan hantera det. En polisman normalt be om identifiering och annan information, så du bör ha detta klart. Besvara alla frågor ärligt och vara respektfull, och ställa alla frågor du kan ha baserat på vad polisen säger. Det kan finnas andra förfaranden som är unika för din plats, så det är en bra idé att lära sig om lokal lagstiftning.

Din första svar

När du ser ljuset eller höra en siren, sakta ner och aktivera din tur signal så snart som möjligt, även om du inte kan dra av vägen direkt. Detta låter officeren vet att du tänker samarbeta och sluta. Så fort det blir säkert att göra det, sväng av vägen så långt som möjligt eller dra in i närmaste uppfart eller parkeringsplats. Detta visar en oro för officerens säkerhet. Du bör stänga av din bil, men du kan lämna nycklarna i tändningslåset.

När du har slutat

Efter att du har stannat ditt fordon, kvar inne och vänta på officeren att närma dig. Varje plötslig rörelse av dörren eller personer i bilen kan göra en officer orolig, så berätta för passagerarna att också förbli sittande. När officeren har nått förarens fönster, vara beredd att presentera alla begärda handlingarna; detta inkluderar oftast ett körkort, försäkringsbevis kortet, och bilens registreringsnummer. Om du måste nå in i ett handskfack eller konsolpanel för att få dessa handlingar, berättar officeren vad du gör. Annars placera händerna på ratten.

Under ett trafikstopp, kan en polis ställa några frågor. En vanlig fråga är "Vet du varför jag drog dig över?" Vissa jurister föreslår en förare bör inte svara på denna fråga i för mycket detaljer. Ditt svar kan tolkas som ett erkännande av skuld i ett senare domstolsförfarande, så att inte frivilligt komprometterande information under trafikstopp.

Det är viktigt att vara ärlig, men när de svarar polismannen frågor. Du bör svara på enkla frågor som "Var är du på väg?" eller "Är detta din nuvarande adress?" sanningsenligt. Håll dina svar enkelt och rakt på sak. Du kan välja att bestrida en biljett senare utan att höja frågor om orätt under ett trafikstopp.

Behandlar din information

När en polisman har samlat all relevant information från dig, är han eller hon sannolikt kommer att återvända till polisbilen, och det kan finnas en betydande försening, tills han eller hon återvänder. Officeren har ett protokoll att följa under ett trafikstopp, vilket inkluderar ett sökande efter utestående teckningsoptioner och verifiering av din identitet. Dessa förfaranden kan vara tidskrävande.

Om polismannen beslutar att utfärda en varning, se till att tacka honom eller henne och lovar att vara mer försiktig i framtiden. Å andra sidan, om officers frågor du ett citat, sedan lyssna noga på vad han eller hon säger och ställa frågor om det behövs. I de flesta fall bör citatet innehålla en domstol datum, tillsammans med ett medel för att avstå från domstol utseende och betala böterna direkt. Var noga med att underteckna biljetten när du ombeds att göra det, eftersom det är bara en bekräftelse på att du har fått det och vägran att underteckna kan resultera i ytterligare citera eller ens gripandet.

Tänk på att, på många ställen, kan en polis alltid lägga avgifter till en biljett, så förbli lugn samtidigt som han får citatet. Om du blir alltför känslomässigt eller förolämpning eller hota officeren på något sätt, kan du debiteras eller arresteras. Många polisfordon inkluderar kameror som spelar in trafiken stannar, så dåligt beteende kunde dokumenteras på video för att användas mot dig i domstol.

Vet dina rättigheter och skyldigheter

En officer vanligtvis inte har rätt att söka din bil om du inte samtycker till det eller finns det något synligt som skapar "sannolika skäl" för en sökning. Att vägra en sökning, är dock en straffbar handling i vissa jurisdiktioner, så var försiktig om något som kan anses hindrande av polisens uppgifter. Du är oftast inom dina rättigheter att begära att se officerens emblem och borgen eller visitkort. Detta är särskilt viktigt om du känner stoppet är obefogad eller om du är misstänksam om officerens legitimitet.

Skillnader efter region

Många av dessa förfaranden är effektiva i hela USA, men polisen kan kräva annan information eller ställa olika frågor på annat håll. I de flesta fall är det bäst att behålla lugnet och artig, och följ officer instruktioner. Om du vill veta mer om trafiklagar i ditt område, inklusive vad polisen får och inte får göra under ett trafikstopp, kontakta din lokala polismyndigheter, trafikpolisen, avdelning av motorfordon, eller licensiering byrå.

  • Hota en officer under ett trafikstopp kan leda till att gripas.
  • Förare ska alltid svara på en polis på ett ärligt och lugnt sätt.
  • Många polisfordon innehåller kameror som spelar in trafiken stannar.
  • Under ett trafikstopp, kommer en polis ofta frågar dig om du vet varför han drog dig över?
  • Efter en polisman har samlat all relevant information från en chaufför, han sannolikt att återvända till polisbilen.