Vad är Recept Tävlingar?

March 6

Recept tävlingar tillåter amatör eller professionella kockar att skicka in sina ursprungliga recept i utbyte för en chans att vinna ett pris, såsom presentkort, en leverans av livsmedel, att få receptet publiceras eller köks prylar. En livsmedelsföretagare, matlagning tidskrift eller kökstillbehör företag kan sponsra ett recept tävling för att hitta det bästa receptet som innehåller deras nya ingrediens, använder deras matlagning leveranser, eller på annat sätt främjar deras företag. I utbyte, de ära vinnande receptet genom att presentera den tillsammans med sina produkter eller använda den i reklamen.

Vem som helst med en kärlek till bakning eller matlagning kan experimentera i köket och ange ett recept tävling. Vissa tävlingar är begränsad till barn, amatör eller professionell kockar. Andra kanske ange att någon kan göra receptet i en viss tid för att kvalificera det som "snabbt och enkelt." Vanligtvis är tävlingen begränsad till en viss typ av mat, som en gryta eller en kaka, eller ett recept som använder en viss varumärke ingrediens, såsom grönsaksbuljong eller allrengöringsmedel oblekt mjöl. En tävling kan råda dig att använda denna nyckelingrediens i ett innovativt eller ovanligt sätt, liksom valnöt quiche, eller att hitta den "bästa" recept för en gammal standard, liksom chocolate chip cookies.

Vinnande poster till ett recept tävling bör följa alla de grundläggande kraven i reglerna. Det säger sig självt att receptet ska vara klar att följa, med ganska vanliga ingredienser, och testade flera gånger för att se till att mätningar, tillagningstider, och sista handen är perfekta. Receptet ska ge en attraktiv färdiga skålen, ifall sponsor företag vill fotografera den i en funktion. Det är väldigt viktigt att du bestämmer dig för en tilltalande, ursprungliga namnet som är spännande men ändå beskrivande att göra ett gott första intryck.

Om du lyckas vinna ett recept tävling, kanske du hittar ditt recept presenteras på en webbplats, tidningen, eller ens tryckt på baksidan av en låda med russin eller paket med smör. Du kanske belönas med kontanter, presentkort eller kuponger för en viss produkt. Den sponsrande organisationen kan skicka dig mer mat för att hålla dig matlagning, liksom hela kaffebönor, eller objekt som du använder i ditt kök, som en matberedare eller ravioli pressen.

  • Vem som helst med en kärlek till matlagning kan skriva in ett recept tävling.
  • Kycklingbröst är en viktig ingrediens i många kulinariska rätter.
  • Recept tävlingar frågar ofta konkurrenter att hitta det bästa sättet att göra ett klassiskt recept som chocolate chip cookies.